Villa Ibiza

Veel villas op Ibiza bevinden zich op een grotere afstand drukke uitgaansleven van Ibiza dan de Hotels op Ibiza en Vakantiehuizen op Ibiza. Er zijn echter ook voldoende vakantievillas op Ibiza die wel bij het drukkere gedeelte zijn gesitueerd. De villas op Ibiza lenen zich uitstekend als vertrekpunt voor eenwandeling door de ongerepte natuur of juist als locatie om in terug te trekken eventjes weg uit de brandende zon of juist luierend in het bijbehorende zwembad waar het personeel u een ijskoude Mojito of een ander koel drankje serveert.

Villa Ibiza

Naast de omgeving spelen er meerdere factoren een rol bij u keuze van een geschikte vakantievilla op Ibiza. Natuurlijk speelt het aantal kamers een rol, maar wat dacht u van de extra voorzieningen, zoals een fitnessruimte, sauna, zwembad, speelruimte of zelfs uw eigen bediening en kok.
Ibizavakanties heeft een groot portfolio met villas op Ibiza. U kunt ook contact opnemen met Ibizavakanties. Wij zullen u op de hoogte brengen welke vakantievilla's op Ibiza te huur zijn.

U kunt ook een vakantievilla huren bij één van onze partners. Vergelijk eenvoudig alle villas: