Vakantiehuizen Ibiza

Vakantiehuizen op Ibiza zijn ideaal voor een weekje met het gezin of met een aantal vrienden. Of u nu van drukte houdt of meer van de rust, er is altijd wel een passend vakantiehuis om te huren.
Veel luxe vakantiehuizen en vakantiehuisjes op Ibiza bevinden zich nabij het drukke uitgaansleven van Ibiza. Er zijn echter ook voldoende Ibiza Vakantievilla's te huur die zich in een meer rustige omgeving, vaak landinwaarts, bevinden. Deze vakantiehuizen lenen zich uitstekend als vertrekpunt voor een wandeling door de ongerepte natuur of juist als locatie om in terug te trekken eventjes weg uit de brandende zon of juist luierend in het bijbehorende zwembad.

Vakantiehuizen Ibiza

Naast de omgeving spelen er meerdere factoren een rol bij u keuze van een geschikt vakantiehuis huren op Ibiza. Natuurlijk speelt het aantal kamers een rol, maar wat dacht u van de extra faciliteiten, zoals een fitnessruimte, sauna, zwembad, speelruimte of zelfs uw eigen bediening en kok.
Ibizavakanties heeft voor u een ruime collectie luxe vakantiehuizen en villas op Ibiza. Als u graag hulp krijgt bij het selecteren van een vakantiewoning op Ibiza dan kunt ook contact met ons opnemen.

U kunt ook een vakantiehuis of vakantievilla huren bij één van onze partners. Vergelijk eenvoudig alle vakantiehuizen: