Hotels in San Antoni de Portmany

San Antoni de Portmany is een populaire plaats voor een vakantie op Ibiza. De locatie is ideaal, met een overvloed aan mooie stranden, baaien, restaurants, winkels, bootverhuur, scooterverhuur, bars, clubs en hotels. Alle faciliteiten liggen binnen handbereik. Via onderstaand zoekformulier ziet u snel welke hotels in San Antoni de Portmanyer nog kamers beschikbaar hebben en het boeken kost maar 2 minuten!


Hotels in San Antoni de Portmany

Aankomstdatum

Vertrekdatum


Sant Antoni de Portmany

Sant Antoni de Portmany is Ibiza's tweede stad en wordt ieder jaar letterlijk overspoeld met bezoekers tussen juni en september. Deze bezoekers aan Sant Antoni de Portmany zijn hoofdzakelijk afkomstig van Engeland en bevolken met duizenden de stranden, boulevard, bars en clubs van Sant Antoni. San Antoni de Portmany wordt overigens regelmatig verwisseld met de naam San Antonio de portmany. Sant Antoni de Portmany telt zelf slechts 21.000 inwoners, maar dit aantal wordt in de zomer naar schattingen bijna verdubbeld door vakantiegangers. Sant Antoni de Portmany leent haar bestaansrecht dan ook volledig aan het toerisme. Sant Antoni de Portmany telt dan relatief gezien ook de meeste clubs, discotheken en bars van Ibiza.

Brits straatje in San Antoni in de zomer

Uitgaan en feesten in Sant Antoni de Portmany

Wees gewaarschuwd dat voor ontspanning, eenzaamheid en een authentieke Spaanse cultuur Sant Antoni de Portmany niet de juiste bestemming is. Echter, als u op zoek bent om te feesten tot in de late uurtjes met een bijna geheel Britse nationaliteit dan zal Sant Antonio de Portmany bij liefhebbers van uitgaan als de hemel worden beschouwd. De grootst feesten en clubs zijn in Sant Antoni te vinden, en ze vechten een voortdurende strijd uit over de vraag welke de meest extravagante is. Ze doen er alles aan om het meest indrukwekkende feest te geven. Hierbij wordt alles ingezet, zoals glazen koepels, lasershows, het grootste aantal bars (tot wel 22 in één club!) of de meest opwindende faciliteiten. Zo biedt Es Paradis in San Antoni feesten aan waarbij de discotheek voorzien wordt van fonteinen en zwembaden. Tegenover gelegen discotheek Eden in Sant Antoni de portmany probeert voor haar uitgaan publiek 's werelds beste dj’s te strikken. Kortom de clubs en feesten die Ibiza Sant Antonio herbergt zijn ongetwijfeld één van de meest flamboyante. Voor wat de grootste discotheken in Sant Antoni de Portmany te bieden hebebn kijkt u op de pagina nachtleven.

Uitgaan in  San Antoni, feeststad op Ibiza

Sant Antoni de Portmany opgeknapt

Het ei is het symbool van San Antoni op Ibiza

Sant Antonio de Portmany mist de charme van Ibiza Stad. Veel van de gebouwen in San Antoni de Portmany zijn nieuwe hoogbouw hotelblokken gevuld met gokhallen. Toch heeft de stad gezien de enorme investeringen in de afgelopen jaren geprobeerd om het stedelijk centrum te regenereren en het aantrekkelijker en stijlvoller te maken. In 2002 is de belangrijkste promenade opgeknapt en omzoomd met palmbomen, er is een kunstmatig zandstrand gecreëerd in het centrum van de stad en vele nieuwe trendy bars hebben hun deuren geopend. Op deze promenade bevindt zich ook het ei, dat het symbool vormt van deze boulevard en als herkenningspunt voor veel bezoekers fungeert. Stelletjes en vriendengroepen spreken hier graag af. Dit alles in een poging om wat van het chique Ibiza stad in Sant Antoni de Portmany te implementeren. Hoewel dit als party stad van Ibiza San Antoni goed is gelukt, blijven de authentieke huizen, straatjes, stegen, museums en monumenten een facet van Ibiza stad dat niet te kopiëren is. Echter draagt dit wel bij aan de diversiteit dat het eiland te bieden heeft. Voor de echte partyganger is Sant Antoni de Protmany een paradijselijke bestemming.

Sant Antoni de Portmany tijdens de winter

Ondergaande winterzon in San Antoni, Ibiza

Hoewel Sant Antoni de Portmany in de zomer bruist is het in de winter een heel stuk rustiger. De meeste bars, discotheken, winkels en restaurants sluiten in de winter hun deuren. De wintermaanden zijn in Sant Antoni de Portmany een breed begrip. Van oktober tot mei, een half jaar lang, lijkt Sant Antoni bijna uitgestorven. Er is dan weinig te beleven. Ibiza stad is dan een aangenamere bestemming waar veel winkels, bars, restaurants en clubs hun deuren op een aantal dagen in de winter wel openhouden. in de lente of in de herfst is het in Sant Antoni al heel wat aangenamer. De temperatuur stijgt dan niet alleen vaker tot meer dan graden celsius, ook de faciliteiten voor toeristen gaan weer open.