Hotels bij Playa Talamanca, Ibiza

Aankomstdatum

Vertrekdatum


Playa Talamanca strand, Ibiza


Talamanca Ibiza strand foto

De Talamanca baai is een lange baai met ronde uiteinden en met daarin het kleine resort Talamanca. De Talamanca playa is een zacht zandstrand op Ibiza dat voorzichtig overgaat, zonder veel schelpen, in het heldere water waardoor het een uitstekende baai is om veilig in te zwemmen. Een houten promenade strekt zich uit over de lengte van het Talamanca strand. De promenade gaat verder langs de linkerkant van de baai waardoor het een gemakkelijke verbinding biedt aan beide zijde van de promenade naar het strand van Talamanca toe. U vindt in Talamanca een zeer ruime keuze aan leuke bars en restaurants over de lengte van de boulevard. Sommige bars zijn het hele jaar door geopend waardoor Talamanca zeer populair is in de wintermaanden voor wandelingen rond de baai. Playa Talamanca is ook voor lunches in de warme winterzon een goede plek. Alle hotels met uitzicht op het strand van Talamanca bieden een prachtig uitzicht op de oude stad van Ibiza vooral wanneer Ibiza stad 's nachts verlicht is. Er zijn ook diverse hotels en vakantiehuizen vlakbij Talamanca, die het hele jaar door zijn geopend.

Faciliteiten Talamanca strand

Rondom de Talamanca beach bevinden zich uitmuntende restaurants en ook langs de promenade vindt u een aantal eetgelegenheden. Binnen deze restaurants bestaat er een ruim aanbod van diverse prijsklassen en menu's. Zo hebben de restaurants bij playa Talamanca iets voor iedereen. Douches en kluisjes zijn op het strand van Talamanca. Daarnaast wordt uw veiligheid verbeterd door de aanwezigheid van strandwachten. Schaduwrijke plekken zijn op het strand van Talamanca schaars. Een parasol is zeker geen overbodige luxe.

Bereikbaarheid Talamanca strand

Talamanca beach is goed bereikbaar per auto, bus en veerboot vanaf Ibiza Marina. U kunt ook een wandeling maken langs de boulevard en langs de jachthaven. Ibiza Stad en het havengebied vol met caf├ęs liggen beiden op slechts 15 minuten wandelen van de Talamanca baai. Parkeren kunt u nabij het strand.