Playa S'Estanyol strand, San Antoni baai


S'Estanyol Ibiza strand foto

Playa S’Estanyol beach ligt iets verder dan Playa Es Puet. Wandel verder langs de kleine landtong en u treft twee baaien aan die onderdeel zijn van Playa S'Estanyol. Beide hebben kleine zandstranden die uitmonden in ondiep water. Beiden stranden van Playa S'Estanyol hebben een redelijke keuze uit watersportactiviteiten.

Faciliteiten Playa S'Estanyol strand

In de kleinere inham bij Playa S’Estanyol beach zit een strandbar gevestigd, die zich heeft gespecialiseerd in BBQ's in de zomermaanden. Dit zijn altijd gezellige gelegenheden om te eten in een zomerse setting. Het laatste strand heeft toegang tot een restaurant en een bar met een kort steegje. Vanaf de kleine stijger kan op de veerboot worden gestapt naar San Antoni en andere stranden. Een korte wandeling verder brengt u naar een ander klein strand waar een winkel,strandbar en een populaire snackbar zijn gevestigd. De populaire snackbar heeft een terras met uitzicht over de hele San Antoni baai.

Bereikbaarheid Playa S'Estanyol strand

Na Es Puet te voet hebben aangedaan over de boulevard van de San Antoni baai is Playa S'Estanyol het volgende strand. Parkeren is bij het strand van Playa S’Estanyol niet mogelijk. Voor parkeerplaatsen moet u terecht achter de boulevard bij San Antoni.