Playa S'Argamassa strand, Ibiza


S'Argamassa Ibiza strand foto

S'Argamassa is een bijzonder afgelegen strand dat ligt ingeklemd tussen Cala Martina en Cala Pada. Playa S’Argamassa is klein in omvang, maar daardoor wel erg goed onderhouden. Het lekkere zandstrand en de beschutte wateren zijn een uitkomst voor gezinnen. Het S'Argamassa strand is dan ook echt een familiestrand, waar stelletjes met en zonder kinderen genieten van de zon, zee en het strand. S'Argamassa beach is daarnaast ook populair bij de gasten van de omliggende appartementen en resorts tijdens het hoogseizoen. Het speciale aan de S'Argamassa baai is dat, ondanks de kleine afmetingen van het strand, er een groot scala van activiteiten worden aangeboden. Watersportvoorzieningen zijn er in S'Argamassa in overvloed.

Faciliteiten S'Argamassa strand

Playa S’Argamassa is een strand waar u nabij goed kunt eten. Over de lengte van de baai zijn er een paar bars en eetgelegenheden waar u tevens kunt relaxen tijdens de lunch. Een echte aanrader is de fab paella bij bar Cesar's! Een typisch Spaans gerecht, die u kunt bestellen met vis, maar ook met kip of vegetarisch.

Bereikbaarheid S'Argamassa strand

S'Argamassa beach is goed bereikbaar per auto, fiets of bus vanuit Santa Eulalia of Es Cana. Deze kleine stadjes liggen op slechts twee kilometer afstand van het strand van S’Argamassa. Als alternatief zou u een wandeling langs de kust kunnen maken. Dat is overigens geen slecht idee, aangezien parkeren niet erg ideaal is bij het S'Argamassa strand. Parkeren kan wel goed bij het nabij gelegen Hotel parkings.