Hotels bij Playa Santa Eulalia, Ibiza

Aankomstdatum

Vertrekdatum

Playa Santa Eulalia strand, Ibiza


Santa Eulalia Ibiza strand foto

Onder de prachtige promenade van Santa Eulalia ligt een mooi zandstrand. Het Stadsbestuur heeft dit strand laten aanleggen waardoor het een zeer goed en populair strand is geworden. Het Santa Eulalia strand is lang en breed en bestaat uit fijn, wit zand onttrokken aan de Middellandse Zee. De wateren rondom de kust van de Santa Eulalia baai zijn schoon en ondiep. Hierdoor is het Santa ulalia strand veilig voor kinderen en is de drempel, om de zee te verkennen voor minder goede zwemmers, een stuk lager dan bij de meeste andere stranden. Daarnaast worden er op hert Santa Eulalia strand uitstekende watersportfaciliteiten aangeboden. Geheel geruststellend is de kwaliteit van het water bij dit strand. Slechts zelden worden bezoeker gesommeerd het water niet in te gaan.

Faciliteiten Santa Eulalia baai strand

Aan het strand van Santa Eulalia verkopen individuen vaak hun producten. Dit varieert van petjes tot massages en drank. Het meest in het oogspringende aan de promenade van Santa Eulalia zijn de ruime selectie van bars, restaurants en winkel. De meeste van deze eetgelegenheden bevinden zich langs de boulevard en bij het strand. op het strand. De douches bieden de bezoekers van Santa Eulalia de luxe om aan het einde van de dag het knisperende zand van hun lichaam af te spoelen. Er zijn tevens veerdiensten met de boot vanuit en naar de nabijgelegen jachthaven.

Bereikbaarheid Santa Eulalia strand

Het strand van Santa Eulalia ligt vrijwel midden in het resort en is zodoende gemakkelijk te vinden. Bussen naar Santa Eulalia vertrekken vanaf Ibiza Stad, San Jose en Es Cana. Daarnaast kunt u ook met de boot van Ibiza Stad en Es Cana de baai van Santa Eulalia aandoen. Indien u met de auto naar het strand van Santa Eulalia komt, dan kunt u het beste parkeren in de stad, aangezien parkeerplaatsen bij het strand schaars zijn.

Tip voor Santa Eulalia strand!
Trakteer uzelf op een uitgebreide en kwalitatief goede lunch in de jachthaven dat u kunt vinden aan de linkerzijde van de baai. U vindt hier enkele uitstekende restaurants. De rechterkant van de Santa Eulalia baai biedt de bezoeker een rustiger setting; hier kunt u heerlijk wandelen langs het water en de eenden voeden.