Playa Sa Caleta strand, Ibiza


Sa Caleta Ibiza strand foto

Het Sa Caleta strand ligt ten oosten van Cala Jondal en is bereikbaar via een onverharde toegangsweg. Volg de bewegwijzering naar restaurant Sa Caleta. Eenmaal bij het restaurant aangekomen, ziet u het strand van Sa Caleta, ook wel Bol Nou strand, genoemd. In een onvoorstelbare mooie omgeving, dat onder meer tot uiting komt door de rode kliffen, is dit strand van Sa Caleta gelegen aan zeer ondiep water. Playa Sa Caleta is doordoor ideaal voor gezinnen en jongere kinderen. Het Sa Caleta strand is bovendien erg populair bij de lokale bevolking en door de beperkte grootte kan het in het weekend erg vol zijn.

Faciliteiten Sa Caleta

Aan het Sa Caleta strand bevindt zich een restaurant en bar met uitstekende vismenu's. Dit restaurant draagt net als de naam van het strand, de dorpsnaam Sa Caleta. Restaurant Sa Caleta is open in de winter en populair bij de lokale bevolking en strandbezoekers. In het hoogseizoen is er een masseur die voor het betreden van het Sa Caleta strand zijn boedel heeft uitgestald. Hierdoor kan vertoeven op Sa Caleta beach een zeer ontspannen ervaring worden!

Bereikbaarheid Sa Caleta

Sa Caleta strand is goed aan te doen per auto. Volg de weg van Ibiza Stad, langs het vliegveld richting Cala Jondal. Als alternatief vertrekt bus 26 zes keer per dag richting Cala Vadella, Ibiza Stad, Sa Caleta en San Jose. U dient uit te stappen bij San Jose, waarna u binnen 10 minuten het Sa Caleta strand te voet bereikt. Parkeren is mogelijk op ruwe grond dicht bij playa Sa Caleta en kan erg druk bezet zijn in augustus. Buiten het hoogseizoen is het op Sa Caleta beach aanzienlijk rustiger.