Playa Pou d'es Lleo strand, Ibiza


Playa Pou d'es Lleo Ibiza strand foto

Pou d'es Lleo bech is gelegen in een kleine idyllisch, rustige en beschutte baai. Het is een heerlijk zandstrand en er is bovendien een kleine kiosk voor koele verfrissingen van de zomerzon. Het Pou d'es Lleo strand is omgeven door een schilderachtig platteland, dat door wandelaars graag bewandeld wordt. De zee bij de baai van Pou d'es Lleo is helder en u heeft last van kiezels waar u over heen moet lopen om te gaan zwemmen. Verwacht aan de andere kant niet teveel van de voorzieningen bij dit kleine strand. Er is geen enkele schaduw en er zijn geen faciliteiten, zoals parasols of winkels en er zijn geen ligstoelen. Playa Pou d’es Lleo is daarom nog niet door veel bezoekers van Ibiza ontdekt.

Faciliteiten bij de Pou d'es Lleo strand

Slechts een klein strand bar bediend de tientallen bezoekers van het Pou d'es Lleo strand. Er zijn twee restaurants bij Pou d'es Lleo. Het eerste restaurant is gelegen rond het uiteinde van het strand en de andere passeert u wanneer u de weg naar de baai volgt.

Bereikbaarheid Pou d'es Lleo strand

Het Pou d'es Lleo strand is alleen bereikbaar met de auto. Indien u de borden Pou d'es Lleo beach volgt vanuit San Carlos komt u vanzelf. De parkeergelegenheid bij de Pou d'es Lleo baai zijn zeer beperkt, maar het strand zelf is nooit volledig bezet.

Tip voor het Playa pou d'es Lleo strand!
Bij Anita's bar in San Carlos ziet u nog hippies waar u na een dag op het strand weer even tot u zelf kunt komen. Deze bar ligt dichtbij de afslag San Carlos. Naast Pou d'es Lleo kunt u vanuit de stranden van Cala Boix, Cala Llena, Cala Mastella en Es Figueral deze bar goed bereiken.