Hotels bij Playa Portinatx, Ibiza

Aankomstdatum

Vertrekdatum


Playa Portinatx strand, Ibiza


Portinatx Ibiza strand foto

Portinatx beach behoort tot Ibiza's meest bekende en mooiste populaire plekjes. Het kleine resort Portinatx is een populaire stop op de excursie die toeristen rondom heel Ibiza voert. De baai biedt de bezoeker een prachtig panoramisch uitzicht. Het kristalheldere water, de hoge, rotsachtige kust en de zeebodem van fijn, wit zand zijn er verantwoordelijk voor dat playa Portinatx enorm populair is geworden. Er bevinden zich drie goede, zandstranden in de baai van Portinatx, die geheel veilig zijn voor kinderen en bieden elk een verscheidenheid aan activiteiten aan. Het grootste strand in de baai van Portinatx ligt tegenover het centraal Coach Park en draagt de naam S'Arenal Gros. Het kleine S'Arenal Petit, heeft meer iets weg van een priv├ęstrand op Ibiza, omdat het er vaak rustig is. Dit strand bevindt zich om de hoek van de rotsige kaap aan de linkerkant van de Portinatx baai. Het derde strand is het Playa Porto strand, dat omringd is door kleine heuvels vol met schitterende pijnbomen. Dit strand ligt in een kleine inham aan het einde van de hoofdweg. Langs deze weg is tevens de vuurtoren gevestigd.

Faciliteiten Portinatx strand

De stranden van Portinatx zijn gelegen in een mooie resort en de verscheidenheid zorgt er voor dat er voor ieder een mooi strand bij is. De baai geeft de bezoeker een ruime keuze aan winkels, bars en restaurants, die dicht bij de die stranden zijn gelegen.

Bereikbaarheid Portinatx strand

De baai van Portinatx is goed bereikbaar per auto of bus. Bovendien is de route naar deze prachtige baai in Ibiza goed aangegeven. aangegeven. Er zijn voldoende parkeerplaatsen bij het strand van Portinatx. Een oversteek per boot is ook mogelijk vanuit San Antoni.