Playa Niu Blau strand, Ibiza


Niu Blau Ibiza strand foto

Het strand van Niu Blau wordt enigszins overschaduwd door overhellende pijnbomen. Stelt u zich hier niet teveel van voor. Het blijven Ibiza begrippen voor schaduw. Verkoeling is het best te verkrijgen door een duik te nemen in het helderblauwe water van de Niu Blau baai. Hier kunt u ontspannen en even wegdromen van alles om u heen. U kunt er op playa Niu Blua voor kiezen een waterfiets te huren of deel te nemen met de banana boot om op deze wijze uw gedachten te verzetten.

Faciliteiten Niu Blau strand

De Niu Blau baai heeft tal van faciliteiten, zoals douches, ligstoelen, parasols en u kunt hier waterskien. Voor een lekker hapje kunt u terecht bij de twee restaurants en een snackbar die bij het Niu Blau strand liggen. Playa Niu Blau stelt douches en toiletten ter beschikking aan de achterzijde van het strand.

Bereikbaarheid Niu Blau strand

Het Niu Blau strand is uitstekend bereikbaar per auto, fiets of bus vanaf Santa Eulalia en Es Cana. De Niu Blau baai wordt op de borden duidelijk aangegeven op de weg van Santa Eulalia en Es Cana naar Niu Blau. De afstand tot deze plaatsjes bedraagt slechts 2 kilometer. Een wandeling hiervandaan naar Niu Blau beach is voor de sportieveling een fluitje van een cent. Playa Niu Blau is door middel van slechts een korte wandeling langs de kustlijn van S'Argamassa heel goed te bereiken. Parkeren kan heel goed dichtbij het strand dicht, maar in het hoogseizoen of in de weekeinden kan regelmatig niet aan de grote vraag worden voldaan.

Tip voor het Niu Blau strand!
U kunt wandelen langs de kust bij het strand van Niu Blau. Aan de linkerkant van de baai, bevindt zich een pad dat vaak wordt bewandeld. Neem het pad van Niu Blau beach naar Cala Martina en u zult andere kleine schilderachtige baaien tegenkomen en wild groeiende bebossing op de weg.