Hotels bij San Antonio de Portmany

Aankomstdatum

Vertrekdatum


Playa main beach San Antoni, Ibiza


Figueretas Ibiza strand foto

San Antoni strand bevindt zich onder de prachtige promenade. Het stadbestuur creƫerde een lang, breed strand van fijn, wit zand uit de zee. San Antoni 'main beach', zoals het vaak genoemd wordt is makkelijk aan te lopen en wordt gesierd door mooie vakantiehuizen en hotels. San Antoni main beach is altijd populair, maar lijkt nooit helemaal vol te zijn. De wateren in de baai van de San Antoni baai zijn schoon en ondiep. Dit maakt het dus veilig voor kinderen. Het zeewater in de San Antoni baai is ideaal om lekker te rommelen en spelen in het water. Als je jong en trendy pak je op dit gedeelte van Ibiza een ligbed van een trendy bar, zoals Bar M of Attica, die langs de boulevard liggen en geniet van de sfeer en muziek. Voor jongeren zijn er tevens uitstekende watersportfaciliteiten op playa San Antoni en met boottochten kan er naar andere stranden op Ibiza worden gevaren.

Faciliteiten San Antonio main beach

De baai van San Antonio heeft een leuke selectie van bars en restaurants langs de lengte van de promenade. Het aanbod is vrijwel nergens groter dan hier! Playa San Antonio heeft bovendien een kleine supermarkt en twee fastfood ketens: Burger King en Kentucky Fried Chicken. Voor de verkoeling is aan het strand er zelfs een lekker ijssalon.

Bereikbaarheid San Antonio main beach

Een wandeling rond de boulevard van San Antonio beach brengt u op uw plaats van bestemming. Parkeren kan in San Antonio in de parkeergarage tegenover het begin van de promenade.