Playa Figueretas strand, Ibiza


Figueretas Ibiza strand foto

De Figueretas baai is een mooi aangelegd centraal strand, onderverdeeld in kleinere stukken. Figueretas is gelegen ten overstaande van een appartementencomplexen en hotels en is omgeven door een boulevard met prachtige palmbomen. De promenade van Figueretas strekt zich uit tot aan de linkerzijde richting Ibiza stad en aan de rechterzijde richting Playa d'en Bossa. Figueretas beach heeft een keur aan gezellige bars, restaurants en winkels, die allen binnen handbereik zijn gelegen, hetzij op de promenade of aan de weg achter het strand van Figueretas. Figueretas is het dichtstbijzijnde strand vanaf Ibiza en biedt een goed uitzicht van de oude ommuurde binnenstad van Dalt Vila. Een kleine haven van romantische vissersboten scheidt playa Figueretas van Playa d'en Bossa. Figueretas komt langs de boulevard in de avond tot leven met ambachtelijke marktkraampjes en de restaurants. De sfeer komt er pas echt goed in als de promenade van Figueretas zich vult met vakantiegangers, die vooreen gezellig rumoer zorgen.

Faciliteiten Figueretas

Playa Figueretas heeft een gezellige promenade met leuke bars en restaurants. Bovendien is er nog een winkel te koop met badkleding. Op het strand van Figueretas kunt u strandstoelen, parasols en ligbedden huren.

Bereikbaarheid Figueretas

Het strand van Figueretas is gelegen in het midden van de wijk Figueretas van Ibiza Stad. Het is eenvoudig te voet te bereiken op circa 15 minuten. Er stoppen geregeld bussen en in de zomer kunt u zelfs met de boot Figueretas beach bereiken.