Playa Figueral strand, Ibiza


Playa Figueral, Ibiza strand foto

Playa Figueral is een strand met grote uitstrekte van lekker zand, dat aan weerszijde gesteund wordt door karakteristieke rotswanden, die Ibiza kenmerken. Playa Es Figueral is enorm populair bij Spaanse en Italiaanse families die vakantie vieren in het nabijgelegen 'club' complex. Bij de lokale bevolking is Es Figueral beach ook erg in trek. Het heerlijke ondiepe water, perfect voor kinderen, en uitzicht over het Tago Mago, een privé-eiland, dragen bij aan de populariteit van de Es Figueral baai. Bovendien worden er op het strand van Es Figueral diverse watersportfaciliteiten aangeboden en zijn er belangrijke strandvoorzieningen, zoals parasols en eetgelegenheden.

Faciliteiten aan de Es Figueral strand

Twee restaurants bevinden zich aan weerszijden van de ingang naar het strand van Es Figueral.

Bereikbaarheid Es Figueral strand

Es Figueral is goed bereikbaar per auto of met de bus. U dient de richting naar Es Figueral aan te houden vanuit San Carlos. Es Figueral heeft goede parkeerfaciliteiten, dichtbij het strand. Playa Es Figueral kan in de zomermaanden drukker bevolkt zijn.

Tip voor Playa Figueral strand!
Neem eens een kijkje bij Anita's hippie bar in San Carlos. Het is een relaxed einde van een heerlijk ontspannen dag op Es Figueral beach. Anita's bar ligt direct aan de afslag bij San Carlos vlak voor de stranden Pou d'es Lleo, Cala Boix, Cala Llena, Cala Mastella, Es Figueral en nog vele anderen.