Playa Es puet strand, San Antoni baai


Es Puet, Ibiza strand foto

Het Playa Puet strand is een klein strand op het westen van Ibiza. Indien u start met de wandeling langs de San Antoni baai is Es Puet beach het eerste kleine strand dat u tegenkomt. Het is een klein gezellig strand van fijne, geelgoud zand dat overgaat in ondiep zeewater en zodoende geschikt is voor kinderen om veilig in te spelen. Bovendien is Es Puet beach door zijn kleine afmetingen uitstekend geschikt om het overzicht te houden op uw spelende kinderen.

Faciliteiten Es Puet strand

Hoewel Es Puet niet groot is heeft het de luxe dat drie snackbars de bezoekers voorzien van eten. Aan de overzijde treft u een aanbod van bars en winkels. Een veerboot pendelt tussen San Antoni en andere stranden als Es Puet. Douches bevinden zich op het strand van Es Puet.

Bereikbaarheid Es Puet strand

Wandel langs de San Antoni baai en Es Puet beach is het eerst strand dat u aandoet. Er zijn hier weinig parkeergelegenheden. Parkeren kunt u vlakbij de boulevard van San Antonio.

Tip voor Es Puet strand!
De kleine steiger bij de Es Puet snackbar is een geweldige plaats om te vissen of het zeeleven te voorzien van brood. Leuk om eens te doen met uw kind. Tegelijkertijd biedt een leuk uitzicht over de San Antoni baai.