Playa Es Cavallet strand, IbizaEs cavellet Ibiza strand foto

Es Cavallet is een fabelachtig pittoresk strand vanwege haar witte zand en rollende golven. Es Cavallet lijkt daarmee van een ansichtkaart te komen. Es Cavallet is een officieel naaktstrand en het belangrijkste nudisten gebied bevindt zich in het middelste gedeelte van het strand en wordt gesteund door zandduinen. Het eerste gedeelte van Es Cavellet is gelegen dichtbij de parkeerplaats en is populair bij beroemdheden die regelmatig de twee meest trendy restaurants aandoen. Er is een actieve gay scene aan het eind van Es Cavallet dat is gecentreerd rond een strandrestaurant. De wilde en natuurlijke, heuvels met een groene gordel van schaduw, die gesteund worden door duinen zijn een prachtige achtergrond decor wanneer het vanuit het oosten waait. Op de voorgrond bevinden zich dan windsurfers die deze wind aanbidden, omdat hierdoor grote rollende golven ontstaan. De glooiende duinen en het zeer brede zandstrand van Es Cavallet zijn perfect voor het maken van strandwandelingen in het laagseizoen. In de zomermaanden heerst hier het feestgevoel 24 uur epr dag en 7 dagen per week ondersteund met club muziek en cocktails.

Faciliteiten Es Cavallet

Twee tamelijk exclusieve restaurants zijn gemakkelijk te vinden op het einde van het strand aan de kant van Ibiza stad. Even verderop, aan het einde van Es Cavellet, is een populaire homo-bar en restuarant geopend in de zomermaanden.

Bereikbaarheid Es Cavallet

Es Cavallet is goed bereikbaar per auto, fiets, hoewel met de fiets goed op het drukke verkeer moet worden gelet. Met de bus van Ibiza stad, dat op 10 kilometer ligt of vanuit Playa d'en Bossa, 6 kilometer, duurt het maar even voordat u Es Cavallet aandoet. Parkeren kan een nachtmerrie zijn als de parkeerplaats te klein is en de hoeveelheid kan onvoldoende zijn in het hoogseizoen. In het laagseizoen is er vrijwel altijd plaats voor uw auto.

Tip voor het Es Cavallet strand:
Het Es Cavallet strand is hét gay strand van Ibiza. Voor de gay bezoeker een uitgelezen mogelijkheid om zonder angst voor vervelende reacties naakt te zonnen op het strand met hun partner of te zwemmen. Naast Es Cavallet strand is Figueretas ook een strand waar veel gays een bezoek aan brengen.