Hotels bij Es Cana, Ibiza

Aankomstdatum

Vertrekdatum


Playa Es Cana strand, Ibiza


Es Cana, Ibiza strand foto

Playa Es Cana is het strand van de badplaats Es Cana. Een klein beetje verder dan het stadje Santa Eulalia vindt u de populaire badplaats Es Cana. De baai van Es Cana lijkt de vorm van een rond een hoefijzer te hebben maar daarin het van gouden zandstrand, dat deftig omspoeld wordt door kristalhelder water. Dit strand is ideaal voor gezinnen. Het strand van Es Cana loopt zeer geleidelijk af in zee en ook de zeebodem loopt niet gevaarlijk snel af. Kinderen kunnen hier veilig spelen of juist goed leren zwemmen in natuurwater. Playa Es Cana haar bezoekers zijn divers; zowel families als jongeren en ouderen komen er om te genieten van de zon, zee en strand.

Faciliteiten Es Cana strand

De faciliteiten bij de baai van Es Cana zijn goed. Er is een ruim aanbod aan ligstoelen en de bars, die aan het strand of daar vlakbij liggen bieden schaduw, zodat wanneer het u even te warm wordt u hier lekker kan bijkomen. Bovendien bieden de bars heerlijk koele dranken, ijs of een smaakvolle lunch. Aan strand bars, restaurants en winkels is bij Es Cana geen gebrek. Aan het einde van het strand is een kleine haven waar u op kunt stappen om deel te nemen aan een klein aantal boottochten.

Bereikbaarheid Es Cana strand

Indien u verblijft in het resort van Es Cana is de baai eenvoudig te bereiken. Vanaf de meeste accommodaties is het strand van Es Cana goed te belopen. Santa Eulalia ligt vlakbij en een uitstapje voor een dag naar Es Cana beach is met de auto of met de bus goed te doen. Tevens vertrekken er diverse veerboten vanaf Ibiza naar playa Es Cana.