Playa d'en Bossa Hotels

Playa d'en Bossa is de place to be als je van uitgaan, zon, de boulevard en het strand houdt. Met een verblijf in een hotel aan de Playa d'en Bossa bevindt u zich in het epicentrum van alles wat Ibiza te bieden heeft. Restaurants, winkels, bootverhuur, scooterverhuur, bars en clubs, alles ligt binnen handbereik. Via onderstaand zoekformulier ziet u snel welke hotels er nog kamers beschikbaar hebben en het boeken kost maar 2 minuten!


Hotels en Appartementen bij Playa d'en Bossa

Aankomstdatum

Vertrekdatum


Playa d'en Bossa strand, IbizaPlaya d'en Bossa, Ibiza strand foto

Het langste stuk strand van Playa d'en Bossa, is omgeven met bars en cafes van trendy tot relax en lounge. Het heldere water bij het strand van Playa d'en Bossa kent een zanderige zeebodem waardoor het zich uitstekend leent voor balspelen. Bovendien is Playa d'en Bossa strand veilig voor jonge kinderen. Er is bij Playa d'en Bossa echter weinig schaduw, waardoor bezoekers er verstandig aan doen parasols mee te nemen of te huren. Vanaf Playa d'en Bossa heeft u uitstekend uitzicht op Dalt Vila, het oude gedeelte van Ibiza stad. Daarnaast hebben vliegtuigliefhebbers een uitstekend zicht op vliegtuigen vanaf Playa d'en Bossa, aangezien vliegtuigen hier lagen overvliegen op weg naar of vertrekken van Ibiza Airport. Indien de zuidenwind waait is Playa d'en Bossa erg populair bij windsurfers van Ibiza. Windsurfers profiteren dan van ruige en hoge golven, veroorzaakt door de schokkerige wind over het water. Het eind van Playa d'en Bossa, de kant weg van Ibiza Stad, juist naar de wachttoren is rustiger en stiller dan het einde van Playa d'en Bossa richting Ibiza. Op dit gedeelte van het strand bevinden zich minder mensen en is er veel minder house muziek. Als u op zoek bent naar de grote Ibiza beach party ga dan beslist eens langs bij Bora Bora Bar, gelegen in het midden van Playa d'en Bossa. Hier zijn meerdere bars en clubs, die live muziek spelen en bovendien expert zijn in het serveren van koude wodkacitroen in de zon!

Faciliteiten Playa d'en Bossa

Bij Playa d’en Bossa, Ibiza, is een overvloed aan bars en restaurants . Deze zijn verspreid langs de lengte van de promenade. Sommige van deze restaurants hebben heerlijke visgerechten.

Bereikbaarheid Playa d'en Bossa

Playa d'en Bossa op Ibiza is goed bereikbaar per auto, fiets of bus vanaf Ibiza Stad, dat op slechts 4 kilometer afstand is gelegen. Parkeren is vrij eenvoudig, omdat er speciale parkeerplaatsen zijn gesitueerd langs de lengte van het strand, meestal dicht bij de populaire restaurants.

Tip voor Playa d'en Bossa strand!
Geniet van een wandeling naar de uitkijktoren aan het einde van Playa d'en Bossa. Vanaf de top van deze uitkijktoren is er een prachtig uitzicht over de kust van Ibiza, terwijl aan de andere kant zich een kleine rustige baai met slechts weinig mensen bevindt.