Playa Calo des Moro strand, San Antoni stad, Ibiza


Calo des Moro, Ibiza strand foto

De Calo Des Moro baai is gelegen aan de noordkant van San Antoni, rond de baai van de haven. Het is een kleine baai die te vinden is door bij de boulevard te beginnen in de buurt van de steiger, die naar boven klimt. Dit Calo Des Moro strand is meer en meer trendy geworden door de jaren heen! Nu heeft Calo Des Moro beach een nieuwe promenade die u meeneemt uit dit kleine strand langs de Sunset cafés en bars. Playa Calo Des Moro is in feite een kleine inham van zacht zand en ligt dicht bij mooie en bekende strand bars en eetgelegenheden. In dit gedeelte vindt u de beroemde bars, zoals Café del Mar.

Faciliteiten Calo Des Moro strand

Het aantal bars en restaurants rondom Calo Des Moro is verbluffend, waaronder de trendy Kanya en Sunsea bars. Voor een lekkere cocktail of iets fris is het Calo Des Moro strand met zijn vele bars een echte aanrader.

Bereikbaarheid Calo Des Moro strand

Een wandeling van San Antoni centrum of een wandeling rond de twee promenades van de San Antoni baai leiden tot het strand van Calo Des Moro. Indien u met de auto komt, dan zijn er goede parkeergelegenheden in de nabijgelegen straten. Op of bij het Calo Des Moro strand zult u echter geen parkeerplekken aantreffen.

Tip voor Calo des Moro strand!
Loop eens naar de rechterkant van het Playa Calo Des Moro strand, langs de kust om vervolgens langs de nieuwbouw naar het aquarium te lopen, gelegen op een kleine soort podium. In dit aquarium kunt u het lokale zeeleven aanschouwen. Geen zorgen; eens in de zoveel tijd worden deze dieren losgelaten en worden er nieuwe gevangen.