Playa Cala Xarraca strand, Ibiza


Cala Xaracca, Ibiza strand foto

Het Cala Xarraca strand is gelegen in een prachtige baai met helderblauw water. Deze baai is een stereotype baai die u regelmatig terugziet op ansichtkaarten. Daar is echter niets mis mee. Dergelijke baaien lijken namelijk aan het ideaalbeeld te voldoen. Cala Xarraca beach is uitstekend geschikt voor snorkelaars vanwege het heldere blauwe water en mede daardoor ook een favoriete baai onder fotografen. Indien u wilt duiken of snorkelen op Ibiza, dan is Cala Xarraca een geschikte locatie. Het strand van de Cala Xarraca baai is mooi met een restaurant dat goed staat aangeschreven. Het kleine zandstrand van de Cala Xarraca baai biedt voor zonliefhebbers ook goede ontspanningsmogelijkheden.

Faciliteiten Cala Xarraca strand!

Het lekker restaurant op het Cala Xarraca strand is het meest in het oogspringende faciliteit van de baai.

Bereikbaarheid Cala Xarraca strand!

Helaas is de Cala Xarraca baai enkel met de auto goed te bereiken door de borden met Portinatx te volgen. De parkeermogelijkheden zijn bij Cala Xarraca beach beperkt, doordat het een rustig strand betreft. Indien u besluit naar de Cala Xarraca baai te rijden dient u wel rekening te houden met de steile toegangsweg.

Tip voor Cala Xaracca strand!
Het hele gebied rondom Cala Xarraca is ideaal voor avontuurlijke wandelingen. Cala Xarraca is misschien wel het mooiste stukje natuurlijk schoon op Ibiza! Bij de Cala Xarraca baai is een modderbad met genezende eigenschappen. Dit modderbad is gelegen aan de linkerkant van het Cala Xarraca strand. Wees niet bang om jezelf vies te maken en verjong zo uw huid!

Voordelig naar Ibiza

Er zijn tegenwoordig diverse maatschappijen die vliegtickets naar Ibiza aanbieden. Hierdoor kunt u zelf bepalen hoe voordelig u naar Ibiza vliegt. Op Tix.nl kunt u deze vliegmaatschappijen eenvoudig vergelijken. U kunt vliegtickets vergelijken naar Ibiza op prijs, maar ook op stiptheid, beenruimte en kwaliteit van de vliegmaatschappijen. Op die manier vindt u de vliegtickets die aan uw wensen voldoen.