Playa Cala Tarida strand, Ibiza


Cala Boix, Ibiza strand foto

De Cala Vadella baai is met haar adembenemende uitzichten erg geliefd op Ibiza. Cala Vadella beach is omgeven door pijnbomen bedekte heuvels. Enkele hotels en appartementen, die populair zijn bij gezinnen en koppels, evenals een ruime keuze aan gezellige restaurants, bars en winkels vormen de kleine badplaats Cala Vadella. Het grote, brede strand van Cala Vadella bestaat uit fijn wit zand, dat voorzichtig overgaat in ondiep water, waardoor het Cala Vadella strand zich uitstekend leent voor vertier en spelletjes met de kinderen. Zelfs op het hoogtepunt van de zomer op Ibiza r is er altijd een plek te vinden op dit brede strand. Het kristalheldere water is ideaal om in te zwemmen en snorkelen. De beschutte Cala Vadella baai, is een populaire plek voor het verankeren van privéjachten en motorboten, die zich hier vaak verzamelen. Dit gebeurd weliswaar op afstand van het strand van Cala Vadella, om naar de romantische zonsondergang te kijken.

Faciliteiten Cala Vadella strand

Een selectie van restaurants, bars en winkels, die gemakkelijk te voet zijn te bereiken. Douches bevinden zich op het strand. Daarnaast is de zee bij Cala Vadella beach erg helder, waardoor men er goed kan snorkelen.

Bereikbaarheid Cala Vadella strand

De Cala Vadella baai is zowel met de auto als met de bus goed bereikbaar tijdens het zomerseizoen. Vanaf de grotere steden op Ibiza; San Jose en San Antonio, vertrekken er bussen naar Cala Vadella. De borden wijzen automobilisten eenvoudig de weg naar Cala Vadella. Er is een speciale parkeerplaats bij de Cala Vadella baai, maar het is er druk in het hoogseizoen. Hierdoor is het, zoals bij vele andere stranden op Ibiza, lastig om een plek te vinden.

Hotels bij Cala Tarida, Ibiza

Aankomstdatum

Vertrekdatum