Hotels bij Playa Cala San Vicente

Aankomstdatum

Vertrekdatum


Playa Cala San Vicente strand, Ibiza


Cala Vicente, Ibiza strand foto

De kromme baai van Cala San Vicente is bedekt met goudkleurig zand. Dit zandstrand van Cala San Vicente loopt over in prachtig helder water met op de achtergrond op het droge een mooie een promenade. Dit strand is vrij groot, dus zelfs in het zomerseizoen, wanneer het druk is op Ibiza is er altijd wel een plekje te vinden.
De boulevard van de Cala San Vicente baai wordt geflankeerd door Palmbomen en is bovendien vrij van auto's en bussen. De kleine boulevard is uitgerust met gezellige strand caf├ęs. Het strand van Cala San Vicente ligt af en toe op de wind. Dit is voor zonliefhebbers een minder leuk aspect, maar voor surfliefhebbers een walhalla. De zee wordt dan iets wilder en de golven een beetje schokkeriger, maar vaak is het Cala San Vicente beach ook voor zonnebaders een prima bestemming.
De weg die vanuit het zuiden richting de Cala San Vicente baai gaat biedt prachtige uitzichten over de gehele baai, en is een uitstekende plek om een paar leuke vakantiekiekjes te maken. Nadeel is echter dat er weinig plaatsen zijn waar u veilig kunt fotograferen. De weg is daarbij zeer bochtig waardoor andere automobilisten u pas op het laatste moment opmerken. Wees dus voorzichtig als u uw herinnering van de Cala San Vicente baai tracht vast te leggen.

Faciliteiten Cala San Vicente strand

Een groot aantal winkels, bars en restaurants bedienen het Cala San Vicente strand en de boulevard. U kunt bij de Cala San Vicente baai ook gebruik maken van douches. Deze bevinden zich op het strand.

Bereikbaarheid Cala San Vicente strand

De Cala San Vicente baai is goed bereikbaar per auto of met de bus, omdat de bebording op Ibiza vaak dik in orde is. U kunt op de bewegwijzering vertrouwen. Parkeren kunt u bij de kleine parkeerplaatsen aan weerszijden van het Cala San Vicente strand. Wees op tijd met parkeren in het hoogseizoen. De vraag naar parkeerplaatsen bij Cala San Vicente beach kan het aanbod dan ruim doen overstijgen.