Playa Cala Pada strand, Ibiza


Cala Pada, Ibiza strand foto

Het Cala Pada strand is een fijn zandstrand waar het heerlijk toeven is. Schaduw vindt u onder parasols op Cala Pada beach. Gaat u voorkeur naar een gemakkelijk ligbed uit, dan is dat bij het strand van Cala Pada ook mogelijk. Playa Cala Pada is uiterst populair bij de gasten van het nabijgelegen en gelijknamige resort Cala Pada. De riffen aan de kant van het strand beschermen de baai van de zee, waardoor Cala Pada een geprezen bestemming is van windsurfers op het Ibiza als de zuidelijke wind sterk waait.

Faciliteiten Cala Pada strand

Playa Cala Pada heeft enkele goede restaurants. De restaurants bevinden zich aan de achterkant van het strand en hebben grote terrassen waar u kunt zitten in de schaduw. Deze bieden uitkomst wanneer de temperatuur de 30 graden passeert.

Bereikbaarheid Cala Pada strand

Cala Pada strand is het beste te bereiken per auto, maar ook met de fiets of met de bus vanuit Santa Eulalia of Es Cana is Cala Pada beach goed aan te doen. De twee kilometer vanuit deze resorts is zelfs te voet nog goed te overbruggen. Parkeren kan een nachtmerrie worden in het hoogseizoen. Er is bij playa Cala Pada namelijk weinig parkeerruimte. Hierdoor is het aan te raden met een ander vervoersmiddel te komen.