Playa Cala Martina strand, Ibiza


Cala Martina, Ibiza strand foto

Playa Cala Martina ligt nabij Es Cana. Aan het zuidelijke einde van Es Cana, op de weg die leidt naar de Hippiemarkt vindt u het mooie strand van Cala Martina. Cala Martina is daarnaast een fijn strand om te vertoeven. Cala Martina beach heeft uitstekende watersportfaciliteiten en een zeer beschut strand, waardoor het een ideaal strand is voor het hele gezin. Aan de gezellige strand bars kan men op een zeer verkoelende wijze hun dorst lessen. Zelfs voor natuurliefhebbers heeft de Cala Martina baai wat te bieden. Zij kunnen hun hart ophalen door een wandeltocht te maken langs de geweldige kliffen aan de rechterkant van het strand. Cala Martina is ook onder surfers een populair strand, vooral als de wind vanuit het zuiden naar Ibiza waait. Het Cala Martina strand is zeer geschikt voor zowel de ervaren surfer als voor de beginneling.

Faciliteiten Cala Martina strand

Twee goede restaurants zijn gelegen aan weerszijden van het Cala Martina strand. Één van hen heeft vaak live muziek in de avonden gedurende de zomer.

Bereikbaarheid Cala Martina strand

Vanaf Es Cana is Cala Martina beach snel en eenvoudig te bereiken te voet of per fiets. U kunt uw fiets bij het strand van Cala Martina eenvoudig kwijt. Dit is ook het meest verstandige vervoersmiddel, aangezien de parkeerplaatsen voor auto’s rondom playa Cala Martina schaars zijn.

Tip voor het Cala Martina strand!
Playa Cala Martina heeft een mooie natuurlijke omgeving. Als u van een wandeling houdt, maak dan eens een wandeling langs de kust naar rechts van de Cala Martina baai. U zult langs een aantal prachtige huizen en andere kleine stranden en beboste gebieden lopen. Indien u erg vastberaden bent en over een goede conditie beschikt kunt u zelfs proberen Santa Eulalia aan te doen.