Hotels bij Cala Llonga, Ibiza

Aankomstdatum

Vertrekdatum


Playa Cala Llonga strand, Ibiza


Cala Llonga, Ibiza strand foto

Het Cala Llonga strand bevindt zich in het populaire mini resort Cala Llonga. Het strand van Cala Llonga is prachtig breed en bestaat uit zand. Het strand grenst aan de adembenemende baai met pijnboom bedekte heuvels aan weerszijden. Het zeewater bij het Cala Llonga strand blijft lang ondiep waardoor het een veilig water is voor kinderen. Alleen hiervoor al boeken juist gezinnen graag een vakantie naar Cala Llonga.

Faciliteiten Cala Llonga strand

Snack bars, winkels en restaurants liggen aan weerszijden van het strand en verspreid langs de weg. Ze zijn allen eenvoudig te bereiken. De Cala Llonga baai heeft bovendien voor kinderen een uniek speeltuin. De speeltuin voor kinderen is direct gelegen aan het strand van Cala Llonga. Geen enkel ander strand op Ibiza heeft dergelijke omvangrijke speelfaciliteiten voor kinderen.

Bereikbaarheid Cala Llonga

Cala Llonga strand is goed aan te doen met de auto, de fiets of per bus. Het stadje Santa Eulalia ligt op 7 kilometer afstand. Dit is doorgaans iets te ver om te lopen of u met een fanatieke wandelaar zijn. Leuk is het om met de veerboot van Santa Eulalia en Ibiza stad naar verschillende stranden op Ibiza te varen. Deze dienst wordt echter enkel in de vakantie periode, gedurende de zomermaanden aangeboden. Er bevinden voor automobilisten parkeerplaatsen dicht bij het strand.