a Cala Leña strand, Ibiza Oost | Ibizavakanties.com

Hotels bij Cala Llenya, Ibiza

Aankomstdatum

Vertrekdatum


Playa Cala Leña strand, Ibiza


Cala Llenya, Ibiza strand foto

Het strand van Cala Leña heeft de vorm van een diepe, brede bocht. Het strand bestaat uit fijn, wit zand en heeft iets weg van een beschut paradijs. Dit komt doordat het strand wordt begrensd door hellende dennen. Het strand loopt geleidelijk af en het water is niet diep, zodat het strand van Cala Leña veilig is voor kinderen. Daarnaast heeft Cala Leña goede watersportfaciliteiten en leuke bars. Uniek is bovendien dat u hier eenvoudig windsurfspullen kunt huren. Vrijwel nergens op Ibiza is dat mogelijk, maar wel bij playa Cala Leña.

Faciliteiten Cala Leña strand

Een leuke strand bar, waar u ook heerlijk kunt eten voorziet in de behoefte van de strandgangers. Zoekt u meer een restaurant dan kunt u de weg nemen waarvandaan u ook gekomen bent. Hieraan liggen enkele restaurants.

Bereikbaarheid Cala Leña strand

Een leuke wandeling langs kleine dorpjes en mooie aangelegde tuinen en bossen leiden u naar de baai van Cala Leña. Echter dient u dan wel over een goed uithoudingsvermogen te beschikken. Playa Cala Leña ligt op een kleine 8 kilometer van San Carlos. Aan te raden is om de auto te nemen en de borden te volgen vanuit San Carlo naar Cala Leña.