Playa Cala Carbo strand, Ibiza


Cala Carbo, Ibiza strand foto

Het strand van Cala Carbo is één van de meest kleine privéstranden van Ibiza. Sla linksaf bij de wegwijzer op de weg van San Jose naar Cala Vadella. Een smallere weg brengt u naar het kleine, beschut zandstrand Cala Carbo, omgeven door een rotsachtige inham en met pijnbomen bedekte heuvels. Cala Corba beach bestaat uit een combinatie van zand en kiezelstenen die voorzichtig overgaan in het heldere zeewater. De rotsachtige kustlijn die zich uitstrekt rondom het strand is geweldig voor kinderen om op te klauteren. Vissen op de kleine steiger biedt bijvoorbeeld mogelijkheden voor een meer rustige activiteit. De Cala Carbo baai is tevens een ideale ligplaatsen voor privéboten. Playa Cala Carbo is dan ook een natuurlijk e redelijk exclusief strand.

Faciliteiten Cala Carbo strand

Er zijn 2 zeer populaire restaurants bij het Cala Carbo strand die goede maaltijden serveren, vooral zeevruchten en paella. Ze zijn erg populair op zondag onder de lokale bevolking. Wilt u zeker zijn van uw plaats bij één van de restaurants bij Cala Carbo beach?! Reserveer dan tijdig.

Bereikbaarheid Cala Carbo strand

De Cala Carbo baai is slechts met de auto goed te bereiken door de borden te volgen vanaf San Antonio of San Jose, richting Cala Tarida en Cala Vadella. Er is een beperkt aantal parkeerplaatsen op korte loopafstand van Cala Carbo strand. Helaas kan het lastig zijn om een plaats te vinden in het weekend gedurende het hoogseizoen. Buiten het hoogseizoen om is het op het Cala Carbo strand rustig en heerlijk toeven.