Ibiza Uitgaan

Uitgaan op Ibiza is een garantie voor een spetterende avond. De grote discotheken staan garant voor een enerverend nachtleven. Ibiza wordt niet voor niets ontegensprekelijk verbonden met clubs, muziek en discotheken. Ibiza is alles wat een mens mag en kan verwachten op party- en feestgebied. Het eiland is vooral tijdens de zomer een echte trekpleister voor jonge feestgangers van over de ganse wereld die in aanraking willen komen met waarvoor Ibiza wereldwijd bekend staat: uitgaan, DJ's en knallende feesten. Aangezien het feestgebeuren zich voor 99% afspeelt tijdens de warme zomermaanden zijn de meeste clubs en discotheken ook slechts geopend van begin juni tot eind september. Uitzonderingen hierop zijn Pacha, het hele jaar open, en Es Paradis en Space, die al eerder in het jaar hun deuren openen om het uitgaanspubliek te verwelkomen.


De grootste clubs en discotheken van IbizaAndere bekende clubs en uitgaansmogelijkheden op IbizaVariatie clubs Ibiza

De clubs in Ibiza zijn zeer uiteenlopend en bieden voor ieder wat wils. Alle muziekgenres van hip hop muziek over trance tot house komen in het nachtleven op Ibiza aan bod. Omwille van zijn beperkte oppervlakte is het ook perfect mogelijk om de ene avond het oosten van Ibiza te verkennen en zich de volgende dag op het uitgaan in het westen van Ibiza te storten. Het oosten, met Ibiza Stad, en het westen, met San Antoni, herbergen namelijk de twee eerder genoemde feeststeden bij uitstek. Zo biedt Ibiza Stad zijn bezoekers de grootste club in de wereld, de Privilege. Voor het uitgaan in San Antoni komt men uit bij twee van de meeste populaire clubs ter wereld, Eden en Es Paradis. Voor diegene die ook de pre-parties mee willen maken of juist enkel voor de pre-parties gaan zijn de bars op Ibiza een leuke uitgaansgelegenheid.


Tickets discotheken en clubs Ibiza

De meeste clubs en discotheken zijn in Ibiza van vroeg in de avond tot vroeg in de ochtend geopend waardoor er volop van het feestgebeuren kan genoten worden. Van een sluitingsdag heeft men in het nachtelijke leven van Ibiza nog nooit gehoord. Het uitgaan in de zomer op Ibiza is dan ook een druk gebeuren. Online kunt u ook al op voorhand de verschillende discotheken en eventuele playlists bekijken. Iedere zomer kleuren wereldvermaarde DJ’s het nachtleven van Ibiza. Een groot aantal van de clubs bieden zelfs de mogelijkheid om op voorhand tickets aan te kopen. Bent u zeker van een discotheek bezoek dan is dit de ideale manier om geld uit te sparen. Tickets aan de inkom zijn namelijk altijd duurder. Op Ibiza uitgaan is prijzig. Het is verstandig om een gevulde portemonnee mee te nemen.


Benieuwd naar de actuele uitgaansagenda in Nederland of Ibiza. Partyscene houdt alle evenementen bij en biedt een schat aan informatie.