Torre del Mar Hotel

Playa d'en Bossa
07800 Ibiza
Aantal sterren:

Het Torre del Mar Hotel is een 4 sterren hotel en ligt direct aan het strand van Playa d'en Bossa, een ideaal gezinshotel. Met prachtig uitzicht langs de kust naar Ibiza Stad heeft dit hotel één van de beste locaties op Ibiza.
Beschikbaarheid

Check-in date

Check-out date

Laagste Prijs Garantie    

Hotelfaciliteiten

De omgeving rond het zwembad is idyllisch: een prachtig uitzicht, zoals een tuin met palmbomen, een toren omringd door een groot zwembad en een kleiner zwembad voor kinderen. Daarnaast ook ligstoelen in overvloed en parasols op terrassen, handdoeken en bij het zwembad bevindt zich een snackbar met bediening. Bij het hotel bevindt zich bovendien een wellnesscentrum, internationaal restaurant, een sauna, jacuzzi en een overdekte zwembad. De meeste kamers hebben een balkon met zeezicht, sateliettelevisie en airconditioning.

Locatie

Binnen enkele minuten met de taxi bent u in de stad Ibiza. Hier kunt u winkelen of wandelen in de moderne wijk en 's nachts de beroemde 'Port Parade' beleven, de meest bekende scene in de Middellandse Zee. De grote clubs in het oosten van Ibiza zijn ook gemakkelijk te bereiken.


Grotere kaart weergeven