Sol S' Argamassa

Urbanización S'Argamassa
07840 Santa Eularia des Riu , Ibiza
Aantal sterren:

Sol S' Argamassa is een groot hotel met een uitstekende persoonlijke service, ideaal voor een familievakantie. Het weelderige decor biedt de gasten een verfijnde sfeer. Bezoekers op zoek naar comfort en kwaliteit met dat extra speciale vleugje luxe hoeven niet verder te zoeken. Het Suite Hotel S'Argamassa Palace heeft dit alles en nog veel meer.
Beschikbaarheid

Check-in date

Check-out date

Laagste Prijs Garantie    

Hotelfaciliteiten

Sol S' Argamassa heeft kamers met airconditioning, sateliettelevisie en een balkon met zeezicht. Ontspanning vinden de gasten van het hotel op het aangrenzende strand of in één van de twee buitenzwembaden. Voor de kinderen is er een apart zwemgedeelte en een activiteiten- en animatieprogramma.

Locatie

De ligging van het Sol S' Argamassa is geweldig in een rustige, schilderachtige locatie, omringd door dennenbossen en dicht bij de aantrekkelijke stranden van S'Argamassa, Cala Pada en Cala Martina. Es Cana en Santa Eulalia liggen op 1,5 kilometer van het hotel. Hier bevinden zich een groot aantal winkels, bars, restaurants en andere leuke activiteiten voor kinderen. Bovendien ligt vlakbij het hotel de beroemde hippiemarkt Punta Arabi.


Grotere kaart weergeven