Migjorn Ibiza Suites & Spa

Begonias 12-18
07817 Playa d'en Bossa , Ibiza
Aantal sterren:

Migjorn Ibiza Suites & Spa sluit met zijn moderne, stijlvolle en volledig opnieuw ontworpen appartementen uitstekend aan bij het trendy strand Playa D'en Bossa. De openbare ruimtes stralen vredigheid en kalme rust uit, ideaal om helemaal te ontspannen, zowel overdag als 's nachts. De appartementen liggen slechts enkele meters van het prachtige zandstrand.
Beschikbaarheid

Check-in date

Check-out date

Laagste Prijs Garantie    

Hotelfaciliteiten

Migjorn Ibiza Suites & Spa biedt veel luxe faciliteiten. Zo zijn er twee zwembaden voor volwassenen en twee aparte zwembaden voor kinderen. Voor meer relaxmogelijkheden kunt u genieten van de sauna, massages en een jacuzzi. Het Migjorn Suites heeft bovendien een fitnessruimte voor de sportievelingen en een speeltuin voor kinderen. De appartementen zijn voorzien van een kitchenette, eigen badkamer, woonkamer, kluisje, airconditioing en sateliettelevisie. Het resort ligt temidden van schitterende tuinen in de traditionele stijl van Ibiza.

Locatie

De locatie van het Migjorn Ibiza Suites & Spa is ideaal in het hart van Playa d'en Bossa, vlakbij het grootste waterpark van Ibiza. Het internationale vliegveld van Ibiza bevindt zich op slechts 6 kilometer. 2 kilometer ten noorden van Migjorn Suites ligt Ibiza Stad en vindt u de popualire clubs Pacha, Space en El Divino.


Grotere kaart weergeven