Insotel Fenicia Prestige Thalasso Spa

Narcisos, s/n Urbanización Siesta
07800 Santa Eularia des Riu, Ibiza
Aantal sterren:

Insotel Fenicia Prestige Thalasso Spa is een luxe hotel in het oosten van Ibiza. Het hotel biedt gratis toegang tot het fitnesscentrum. Daarnaast zijn bepaalde behandelingen in de weelderige Thalasso Spa ook gratis.
Beschikbaarheid

Check-in date

Check-out date

Laagste Prijs Garantie    

Hotelfaciliteiten

Alle ruim opgezette kamers in het Insotel Fenicia Prestige hebben een balkon, flatscreentelevisie, een mooie badkamer met bad en douche met massagestralen. Iedere kamer is voorzien van een badjas en slippers. De faciliteiten in het hotel zijn fantastisch: zowel een buiten- als binnenzwembad, een stoombad met kruiden, een solarium, een bubbelbad en een ijsfontein. U kunt ook uw voeten verwennen met een voetenbad of genieten van een heerlijke massage. Het hotel heeft bovendien verschillende bars die heerlijke snacks en tropische coktails serveren. De 4 restaurants die in zich in het hotel bevinden zijn ook het vermelden waard. Hier kunt u Aziatische, maar ook lokale en internationale gerechten bestellen.

Locatie

Insotel Fenicia Prestige Thalasso Spa ligt ten zuiden van Santa Eulalia en op ruim 20 kilomter van het internationale vliegveld. Ontspanningsmogelijkheden zijn er in overvloed. Vlakbij het hotel, op 6 kilomter afstand, bevindt zich een exclusief golfterrein. Voor exclusieve luxe kunt u ook een jacht via het Insotel Fenicia Prestige huren!


Grotere kaart weergeven