Hotel Piscis Park

Calle Pedro Matutes, s/n
07800 Ibiza
Aantal sterren:

Hotel Piscis Park is een modern hotel in het oosten van Ibiza aan de baai van San Antoni de Portmany. Vanuit dit hotel is het slechts 150 meter naar het strand. Vanuit het hotel heeft u uiticht over het zonneterras en een groot buitenzwembad waar de gasten van Hotel Piscis Park gratis gebruik van mogen maken.
Beschikbaarheid

Check-in date

Check-out date

Laagste Prijs Garantie    

Hotelfaciliteiten

Houdt u van het zwembad? Dan kunt u heerlijk zonnen en een duik nemen in het buitenzwembad van Hotel Piscis Park. Prefereert u de zee, dan bent u hier binnen 1 minuut. De kamers zijn eenvoudig, maar zijn wel allen voorzien van een balkon, airconditioning en een kluisje. In het hotel bevindt zich een bar waar u heerlijke snacks kunt bestellen. Het ontbijtbuffet is ideaal om de dag mee te beginnen en ook het restaurantbuffet in de avond staat goed aangeschreven.

Locatie

Het popualaire Cala Conta bevindt zich op loopafstand van Hotel Piscis Park. U wandelt binnen enkele minuten naar het centrum van San Antoni, waar zich een groot aantal winkels, bars en discotheken bevinden. Wereldberoemde clubs als Es Paradis, Café del Mar en Eden maken hier onder andere onderdeel van uit.


Grotere kaart weergeven