Hotel Miami Ibiza

Pou Roig, 70
Playa Es Caná, 07840 Santa Eularia des Riu
Aantal sterren:

Hotel Miami Ibiza is een vakantiehotel in het oosten van Ibiza. Het hotel is vooral gericht op gezinnen en bevindt zich op ruime afstand van de meeste uitgaansgelegenheden. Voor een rustige strandvakantie aan het kristalheldere zeewater van de Middellandse Zee ideaal!
Beschikbaarheid

Check-in date

Check-out date

Laagste Prijs Garantie    

Hotelfaciliteiten

Alle kamers in het hotel hebben een complete badkamer, balkon, televisie en airconditioning. Bij het hotel zit een restaurant, een speeltuin, zonneterras en een buitenzwembad. Bovendien is er een klein appart zwembad voor de allerkleinsten. Er wordt een avondprogramma met entertainment verzorgd voor zowel volwassenen als kinderen.

Locatie

Hotel Miami Ibiza ligt op slechts 500 meter van het mooie Playa Es Caná. Bij de boulevard bevinden zich diverse winkels, bars en restaurants en er is ook een medisch centrum. Vanuit Es cana gaan er diverse budsdiensten naar Santa Eulalia en Ibiza Stad, terwijl veerboten zorgen voor een ontspannen alternatief. Als u verder weggaat kunt u het mooie eiland Fomentera bezoeken of meer ter plaatse, een aantal van de prachtige stranden en baaien langs de kust.


Grotere kaart weergeven