Hotel Caribe Ibiza

Playa Es Canar
07840 Santa Eularia des Riu, Ibiza
Aantal sterren:

Het Caribe Hotel en Es Cana zijn de perfecte vakantiecombinatie voor gezinnen en stelletjes. Het hotel bevindt zich op een rustige locatie direct aan de Middellandse Zee. Een echte aanrader om de meerder gezichten van Ibiza te ontdekken.
Beschikbaarheid

Check-in date

Check-out date

Laagste Prijs Garantie    

Hotelfaciliteiten

De comfortabele kamers zijn volledig voorzien van een tegelvloer, airconditioning, satelliettelevisie, WiFi en koelkasten zijn beschikbaar tegen betaling, ideaal als u op het balkon genieten wilt van een koel drankje. 's Avonds is er entertainment voor alle leeftijden met shows, quizzen, wedstrijden en live muziek.

Locatie

Hotel Caribe ligt 20 kilomter ten noorden van Ibiza Stad en op minder dan 100 meter van het strand van Es Canar, nabij Santa Eulalia del Río. De bekende hippimarkt bevindt zich op slechts 300 meter! Vanuit het hotel kunt u via een korte wandeling lopen naar de stranden van Cala Nova en Cala Martina. Bovendien ligt het slechts op een steenworp afstand van het centrum met een ruime selectie van winkels, bars en cafes en een kleine haven van waaruit u veerboten kunt nemen naar andere stranden en eilanden.


Grotere kaart weergeven