Hotel Apartamentos Blau Parc

Veláquez, 9, Playa Calo D'es Moro
07820 San Antonio de Portmany, Ibiza
Aantal sterren:

Hotel Apartamentos Blau Parc is geopend in 2000 en ligt aan het strand van Es Caló d'es Moro. Het hotel ligt in een opkomend feestgebied in het westen van Ibiza vlakbij San Antonio. Op dit gedeelt van de nieuwe kust van San Antonio duiken nieuwe bars, restaurants en winkels op en kan tegelijkertijd genoten worden van één van de mooiste zonsondergangen ter wereld!
Beschikbaarheid

Check-in date

Check-out date

Laagste Prijs Garantie    

Hotelfaciliteiten

Hotel Apartamentos Blau Parc is een 4 sterren hotel die de gasten voorziet in alle comfort. De appartamenten zijn voorzien van een complete badkamer, kitchenette, gratis WiFi en een eigen balkon, waarvan bijna allemaal met zeezicht en zicht op de zonsondergang. Bovendien zijn de appartamenten uitgerust met een satelliettelevisie, telefoon, föhn en airconditioning. In het hotel kan worden gesport in de fitnessruimte of worden ontspannen in het buitenzwembad. Maaltijden worden genuttigd in het internationale buffetrestaurant en snacks zijn verkrijgbaar aan de bar.

Locatie

Hotel Apartamentos Blau Parc ligt op 20 kilometer van het internationale vliegveld van Ibiza. Het centrum van San Antonio met diverse restaurants, bars, winkels en clubs ligt op 800 meter van Apartamentos Blau Parc.


Grotere kaart weergeven