Aguas de Ibiza Lifestyle & Spa

Salvador Camacho 9
07840 Santa Eularia des Riu, Ibiza
Aantal sterren:

Het Aguas de Ibiza staat voor ontspanning, luxe, warmte en persoonlijke gastvrijheid. Het designhotel is geïnspireerd door de nauur en het kristalheldere water van Ibiza, maar zeker ook door de uitnodigende bars en restaurants. In het Aguas de Ibiza zult u niets tekortkomen.
Beschikbaarheid

Check-in date

Check-out date

Laagste Prijs Garantie    

Hotelfaciliteiten

De kamers in Hotel Aguas de Ibiza beschikken over een eigen terras, airconditioning, bubbelbad en gratis internet. De kamers zijn modern ingericht met een vloer van natuursteen. De meeste kamers hebben bovendien uitzicht op zee. Het hotel zelf heeft ook de nodige faciliteiten; een binnenzwembad, buitenzwembad, sauna, turks bad, jacuzzi en fitnesscentrum. In het eigen restaurant, La Sal, worden voor Ibiza typerende gerechten geserveerd. Voor een lunch of kleine hapjes kunt u terecht in de lounge. Uniek aan Aguas de Ibiza is de eigen strandtent: Beach Point Pura Vida. De weelderige Revival Spa mag zeker niet vergeten worden met liefst 1500 m2 aan welnessruimte.

Locatie

Het Hotel Aguas de Ibiza ligt op 200 meter van het strand van Santa Eulalia del Rio. Het ligt 20 kilomter ten noorde van Ibiza Stad en 24 kilometer van de internationale luchthaven van Ibiza.


Grotere kaart weergeven