Hostal Talamanca

C / Playa Talamanca Sn
07800 Talamanca, Ibiza
Aantal sterren:

Hostal Talamanca ligt net buiten het bruisende Ibiza Stad, maar kan snel met de veerboot worden bereikt. Het Talamanca Hostel loopt langs de bocht van het Talamanca strand, zodat de helft van de kamers uitzicht heeft op de kalme wateren van de Middellandse Zee.
Beschikbaarheid

Check-in date

Check-out date

Laagste Prijs Garantie    

Hotelfaciliteiten

De kamers van Hostal Talamanca zijn voorzien van airconditioning, een satelliettelevisie, een telefoon en WiFi. Voor een extra vleugje luxe, zijn er twee suites voor 4 personen met een strandterras. Het hotel heeft een speelruimte en een bar. Er is geen luidruchtig zwembad of georganiseerde activiteit, maar de puurheid van het strand en zijn bezoekers. Juist dat is de plek waar het allemaal gebeurd met speciale tango avonden, live muziek en twee keer per week een traditionele barbecue met sardientjes! De verse visgerechten en paella's op het terras bij het hotel zijn bovendien echte aanraders!

Locatie

De kleine badplaats Talamanca is net zo populair bij de lokale bevolking als bij bezoekers uit het buitenland vanwege de ontspannen sfeer, uitstekende cafes en restaurants en het strand met fijn zand waarop dit stijlvolle hostel is gevestigd. Het hostel Talamanca ligt op 2 kilometer van Ibiza Stad.


Grotere kaart weergeven