Grupotel Santa Eularia & Spa

Urb. Xarc - Punta Es Farallo s/n
07840 Santa Eularia des Riu , Ibiza
Aantal sterren:

Grupotel Santa Eularia & Spa ligt pal aan het strand en de Middellandse Zee. Het uitzicht over de baai van Santa Eulalia is schitterend en de faciliteiten om te ontspannen maken van dit hotel een uitstekende keuze om de vakantie op Ibiza door te brengen.
Beschikbaarheid

Check-in date

Check-out date

Laagste Prijs Garantie    

Hotelfaciliteiten

Grupotel Santa Eularia & Spa beschikt over een buffetrestaurant waar u kunt genieten van zowel lokale als internationale gerechten, een snackbar bij het terras, een fitnesscentrum en een buitenzwembad. De bijbehorende spa verwent de gasten met een jacuzzi, lagunezwembad, sauna, een ijsfontijn, binnenzwembad, Turkse baden en diverse massage mogelijkheden. De kamers zijn in lichte tinten geschilderd en hebben een ruim balkon, waarvan een groot aantal met uitzicht op zee. Daarnaast hebben alle kamers een sateliettelevisie en airconditioning. 's Avonds is er in het hotel een schat aan animatie: livemuziek, dansen, shows en nog veel meer.

Locatie

De locatie van het Grupotel Santa Eularia & Spa is met de ligging aan het strand ideaal. Santa Eulalia ligt op een loopafstand van 10 minuten en Ibiza Stad ligt 12 kilometer zuidelijker.


Grotere kaart weergeven