Fiesta Hotel Don Toni

Playa d'en Bossa, s/n
07817 Playa d'en Bossa, Ibiza
Aantal sterren:

Fiesta Hotel Don Toni is een driesterren hotel in het oosten van Ibiza, direct aan het strand. Wanneer u het hotel uitloopt wordt u omringt door weelderige Mediterraanse tuinen die u begeleiden naar het beroemde Playa d'en Bossa. Aangezien het hotel direct aan het strand ligt bent u binnen 2 minuten lopen ook bij de bekende strandtenten Ushuia en Sands.
Beschikbaarheid

Check-in date

Check-out date

Laagste Prijs Garantie    

Hotelfaciliteiten

De kamers hebben een eigen balkon of terras, sateliettelevisie, eigen badkamer en zijn voorzien van airconditioning. Het hotel zelf biedt gratis toegang tot een buitenzwembad en een bad voor de allerkeleinsten. ZOnmogelijkheden zijn er op de ligbedden aan het zwembad. Beschutting kunt u krijgen met de parasols. Fiesta Hotel Don Toni heeft een eigen buffetrestaurant met een gevarieerd menu en een loungebar.

Locatie

Het internationale vliegveld van Ibiza bevindt zich op 3 kilomter, terwijl op een wandelafstand van maximaal 5 minuten bussen vertrekken richting Ibiza Stad. Club Space, waar Armin van Buren in 2011 voor het eerst heeft gedraaid, bevindt zich op 300 meter.


Grotere kaart weergeven