Ibiza Bars

Bars op Ibiza zijn er in overvloed. Niet verwonderlijk gezien de reputatie van Ibiza als uitgaanseiland. De bars op Ibiza bieden een prima alternatief voor de grote clubs. Veelal worden de bars echter gezien als een gelegenheid om alvast wat voor te drinken en feesten alvorens men zich in het uitgaansgeweld stort van de beroemde discotheken op Ibiza. Deze bars worden dan ook dikwijls pre-party bars genoemd.
De toegang tot de meeste bars is gratis en veel van de bars werken samen met de discotheken. Zo kan je korting krijgen bij een discotheek door een drankje te bestellen in de betreffende bar.
Door het grote aandeel Briste toeristen bestaan er veel British en Irish Pubs op Ibiza. Deze bevinden zich vooral aan de westzijde van Ibiza, rondom San Antoni.
De lokale Spaanse bar is vindbaar over het hele eiland, maar vooral in het oosten bij Ibiza stad. Deze bars hebben een uitgebreide selectie van heerlijke tapas en serveren verrukkelijke koffie. Heel toepasselijk gaan deze bars door het leven als Cafés. Café del Mar is wereldberoemd en zoals vele andere bars kan hier genoten worden van een prachtige zonsondergang.

Hier vindt u een selectie van de 3 populairste bars op Ibiza: