Ibiza Gay Shopping

Ibiza zou Ibiza niet zijn als zij niet speciaal voor gays ook winkels zouden hebben. Uiteraard bevinden zich de meeste gay faciliteiten in de bekendste gaystraat van Ibiza: Calle de La Virgen waar QG, een bazar van 22.00 uur tot 03.00 uur is geopend. Uiteraard kunnen shoppers ook overdag winkelen in deze straat. Nu begint het interessant te worden voor diegene die echt modebewust zijn! Enkele aanbevelingen om tot een succesvolle gay shopping tour te komen!

In het nieuwe gedeelte van Ibiza op de Vara de Rey vindt u:

Jack en Jones

Een bekende winkelketen van modieuze kleding waar zowel hetero als gay kleding wordt verkocht. Jeans, sportkleding, shirts en allerlei casual kleding. Dagelijks geopend vanaf 1 uur.

In de oude stad, Dalt Vila van Ibiza, bevindt zich de de Calle de la Virgin. Er is een ruim aanbod van zowel hetero als gay winkels, die voor allerlei leuke kledingstijlen kleding aanbieden.

In Touch

Altijd top-stijl inclusief alle grote labels, casual kleding tot traditioneel zakelijk, mooie aankleding van de winkel.

In Touch Shoes

Wie helemaal weg is van het merk Diesel, zal hier geweldige aanbiedingen in schoenen vinden hier.

Extreme

Winkel gericht op badmode, ondergoed, casual en clubkleding. Leuk is dat deze winkel in Cale de La Virgen ‘s avonds van 20.00 uur tot 02.00 uur is geopend.

Es Collection

Elke zomerseizoen kent zijn nieuwe badmode en de zwemkleding is hier te verkrijgen Andreas heeft niet enkele bedekkende kleding, maar ook badmode die een push-up-effect geven aan uw beste delen van uw lichaam om deze te accentueren. Ook grappige of sexy badmode kunt u hier kopen. De beste aanbeveling voor badmode en ondergoed.

Net onder deze straat ligt Carrer de Emmig, een populaire winkelstraat met veel stands en kleine winkeltjes. Ideaal om uw souvenirs te kopen voor uw geliefden. Zeker een bezoek waard. Ongeveer halverwege wanneer u naar beneden loopt ziet u de volgende winkels:

Victor

Op Victor's krijg je de beste shirts, top kwaliteit en goed afgemeten op het lichaam. De service is er erg goed. Goede kwaliteit kleding tegen betaalbare prijzen.

Vanaf hier vervolgt u op loopafstand naar de haven. Op de hoek van de CAM bank dient u de hoofdweg te volgen die u weer afkapt van de haven. Aan uw rechterhand vindt u verschillende boetiekjes, naast de taxistandplaats.

EGB

Voor mannen en voor vrouwen die van normale kleding houden. Niet al te ruig maar gewoon. Vergist u zich echter niet. De meeste kleding is van designers en dus erg prijzig.

Interconzept

Modieuze kleding, designer items, luxe accessoires en nog veel meer. Tussen de aanbiedingen van Interconzept kunnen geweldige koopjes zitten.

De beste tijd om prijzen te vergelijken is aan het einde van augustus tijdens de uitverkoop. De hele stad is verleidelijk om kleding te kopen, maar eerder genoemden zijn echt de places to be. Wat is er leuker dan terug te lopen naar je hotel en te pronken met uw tassen met nieuw verworven schatten! En daarna natuurlijk alle ogen op u gericht krijgen door uit te gaan in uw nieuwe kleding!