Gay vlag Ibiza

Gay Ibiza

Gay Ibiza gaat hand in hand met 'hetero' Ibiza. Niet alleen voor hetero’s maar ook voor de holebi gemeenschap vormt gay Ibiza een van dé zomerse toplocaties. De gayscène is sterk vertegenwoordigd op het eiland en zorgt voor een warme en hartelijke ontvangst, vooral tijdens de maanden juli en augustus. Met uitzondering van de enige echte gay club op het eiland, Angelo, die gelegen is in het hart van de oude stad (Dalt Vila) en die zijn deuren maar liefst tot midden oktober openhoudt. Een echte aanrader! Daarnaast bieden heel wat clubs op Ibiza één keer per week een gay avond aan. De populairste hiervan is La Troya, die iedere week plaatsvindt in Amnesia.


Gay bars op Ibiza

Gay straat Ibiza

Buiten deze fantastische gay club en gay avonden zijn er ook een groot aantal gay bars die van Ibiza een toplocatie voor iedere holebi maken. Vooral de Calle de la Virgen in de oude stad (Dalt Vila) van Ibiza stad vormt een aantrekkelijke mix van gay en zogenaamde mixed bars (gay + hetero) zoals Teatro: een gay bar die vooral in trek is bij Britse en West-Europese bezoekers en die een prachtig uitzicht biedt vanop het ruime terras op de haven van Ibiza, en Leon: een kleine bar gelegen te Calle de la Virgen 62 waar de vriendelijke Duitser Erwin de plak zwaait en die meestal later zijn deuren geopend houdt dan de omliggende bars. Andere beroemde gay bars die zich op wandelafstand van de Calle de la Virgen bevinden, zijn Angelo, Icognito en de zeer in trek zijnde mixed bar Dome. In de oude stad bevindt zich Mona Lisa Ibiza, beroemd om zijn extravagante feesten. Globaal zijn er 5 rose, gay straten, in Ibiza. La Vrirgen is veruit de grootste gay straat, gevolgd door Santa Carossa, Calle Ramón Muntaner, Alfonso XII en Santa Lucia allen gelegen in Ibiza stad. Ibiza stad is zonder twijfel het gay centrum van Ibiza.


JJ Bar

Gay bars in La Virgen, Ibiza

Gay bars in Santa Carossa, Ibiza

Gay bars in Calle Ramón Muntaner, Ibiza

Bar 22 Bandido Deep Center Club
Capricho La Muralla 1 y Dos
Cargo Camp Nonsense Monroe's
Exis Red Kitsch
Foc i Fum
Indira
La Nada
Leon
Teatro
Tom's bar


Gay bars in Alfonso XII, Ibiza

Gay bars in Santa Lucia, Ibiza

Angelo Incognito
Dôme Soap
Mona Lisa

Gay strand Ibiza

Gay stranden op Ibiza

Na het feesten volgt natuurlijk het relaxen. Ook hiervoor biedt gay Ibiza zijn bezoekers de ideale en afgestemde gay locaties. Het favoriete strand voor homomannen bevindt zich op ongeveer 6 kilometer van Ibiza stad en draagt de naam Playa Es Cavallet. Neem een taxi of bus vanuit Isadora Machabich om dit mooie strand te bereiken. Nadat de bus of taxi u heeft afgezet, is het nog een twintigtal minuutjes wandelen om het populaire strand te bereiken. Dit strand is zo goed als 100% gay en ook naakt zonnen vormt er geen uitzondering. Es Cavallet is een lang en parelwit zandstrand waar u ook zonnebedden en parasols kunt huren. Het strand heeft bovendien zijn eigen bar-Restaurant de Chiringay, waar u tegen redelijke prijzen een hapje kan eten of een drankje kan nuttigen. Achter het strand bevinden zich eindeloze zandduinen waar men de privacy vindt om intieme momenten te kunnen beleven.


Gay kleding winkels op Ibiza

Ibiza is enorm veelzijdig. In de haven en omgeving van Ibiza stad, ziet u vrijwel iedere dag kleine marktjes en tientallen bazaren die hun sieraden, zonnebrillen, kleding en allerlei souvenirs aan de man proberen te brengen. Echter heeft Ibiza ook een aantal leuke kleding winkels waar voor ieder zijn smaak kleding te koop is. Vooral op de Calle de La Virgen, de rose straat van Ibiza, bevinden zich kleding winkels die onder gays erg populair zijn. Overigens zijn er ook veel winkels die niet enkel op gays of hetero's zijn gericht, maar juist voor iedereen zijn. Leuke winkels voor gay shopping: Gay Shopping Ibiza, een overizcht van de bekendste en meest populaire (kleding) winkels.