Discotheek Space Ibiza

Space is de discotheek waar de meest hardcore clubbers van Ibiza zich verzamelen. In 1989 werd een concerthal omgetoverd tot discotheek. Folklorische muziek en live bands, afkomstig van de Balearen gingen in Space hand in hand met heftige elektronische muziek die in de begin van de jaren 90 sterk in opkomst kwam. Waar bekende discotheken als Amnesia, Privilege, Pacha ophielden met feesten, daar begon het pas bij discotheek Space. Een spetterende hype ontstond hierdoor met geweldige DJ’s. Voor internationale partyfreaks mag een bezoek aan discotheek Space tijdens hun verblijf op Ibiza in ieder geval niet ontbreken. Space trekt met zijn mythische sfeer, hardstyle muziek en late openingstijden diehard clubbers aan. Er is in de discotheek ruimte voor 3000 enthousiaste clubgangers. Discotheek Space heeft liefst 6 verschillende 6 zalen met elk zijn eigen muziek en DJ. Deze 6 zalen zijn verdeeld over 3 verdiepingen.


DJ’s en feesten Space Ibiza

Discotheek Space heeft, volgens de meest trendy en hardcore clubbers, de beste afterparty’s en closingparty’s van Ibiza. Het meest memorabele feest van het jaar vindt plaats tijdens de laatste week van het feestseizoen. Discotheek Space tovert haar parkeerplaats om tot een ware openluchtdiscotheek en dit voor één hele week lang! Het bekendste en meeste populaire feest dat wekelijks plaatsvindt draagt de naam ‘We Love Sunday Party’ en vindt logischerwijs elke zondag plaats tijdens de zomer. Space heeft door de jaren heen een eigen versie van house, techno en clubmuziek ontwikkeld. De beste DJ's van de wereld die in Space hebben gedraaid, hebben samen een live cd opgenomen tijdens het draaien in discotheek Space. Tegenwoordig zijn het de tonen van house muziek en trance van Hed Kandi, Carl Cox, Laurent Garnier en We Love, die Space op zijn grondvesten doet laten trillen.

Uitbundig feest in Space op Ibiza

Bezoekers en publiek Space Ibiza

Veel partybezoekers zien discotheek Space als een leuk toetje van avond goed uitgaan. In de ochtend worden, op het naastgelegen strand Playa d’en Bossa, regelmatig in de ochtend nachtbrakers aangetroffen, die hier hun roes uitslapen. In Space komen de diehard feestvierders samen, die nog energie over hebben na een avond stappen. Bovendien staat deze discotheek op Ibiza bekend als de discotheek waar de gay scene regelmatig samenkomt. Deze samenkomst vindt echter vooral plaats wanneer er speciaal voor de holebi gemeenschap feesten worden georganiseerd in Space.


Locatie en bereikbaarheid Space Ibiza

U kunt discotheek Space bereiken door naar Playa d’en Bossa te navigeren. Space is gelegen naast het aquapark Aguamar. Discotheek Space heeft zijn eigen feestbus, die partygangers over heel Ibiza naar de plaats van bestemming brengt. Als alternatief kunt u bis 14 nemen. Discotheek Space is op iets meer dan 5 minuten rijden gelegen. Volg de E 20 zuidwaarts naar het vliegveld of Sa Caleta en buig af naar Playa d’en Bossa. Vanaf Ibiza stad volg de E 10. Het adres van Beach Club Space, zoals de officiele naam luidt, is: Playa d’en Bossa, 07817 Sant Jordi.


Video van Discotheek Space, Ibiza 2010
Hotels vlakbij dicotheek Space

Vlakbij discotheek Space bevindt zich het populaire Garbi Hotel Ibiza. Discotheek Space ligt op een kleine 600 meter afstand. Met 2 zwembaden, fitnesscentrum, een wellnesscentrum met Turkse baden, een sauna en een spa is het daarnaast heerlijk toeven. Ook de kamers zijn stijlvol ingericht met de luxe die van je een 4-sterren hotel mag verwachten.

Meer informatie of direct boeken: Hotel Garbi Ibiza