Discotheek Privilege Ibiza

Discotheek Privilege is wereldberoemd op Ibiza én buiten Ibiza. Hoewel het als discotheek op Ibiza het niet eenvoudig is om je te onderscheiden van andere mooie clubs is Privilege hier zeker in geslaagd. Eigenaar en oprichter van discotheek Privilege is Abel Mutates Juan, een bekende vastgoedmagnaat op Ibiza. Abel Mutates Juan startte een club met een bescheiden bar met een zwembad. Sinds de jaren 70 is deze club uitgegroeid tot een ware megadiscotheek op Ibiza. Enkel op basis van capaciteit laat Privilege, clubs en discotheken als Eden, Amnesia, Es Paradis, El Divino, Pacha en Space achter zich. Discotheek Privilege kan maar liefst 10.000 bezoekers herbergen. Hierdoor krijgt de discotheek, dat vaak goed gevuld is, een overweldigende uitstraling op het publiek. De bekendste DJ van club Privilege, die jaarlijks in de zomermaanden clubbers uit hun dak doet laten gaan is zonder twijfel DJ Tiësto. DJ Tiësto, is tot 2009 drie maal uitgeroepen tot beste DJ van de wereld en wist maar liefst vier keer de tweede plaats te bemachtigen. Een avond uitgaan in discotheek Privilege Ibiza met Dj Tiësto en andere bekende DJ’s is een geweldige ervaring. Echter maar weinig mensen kunnen vertellen dat ze DJ Tiësto live op Ibiza in Privilege aan het werk hebben gezien en vooral gehoord.


DJ’s en feesten Privilege Ibiza

Discotheek Privilege staat bekend om muziek als clubbing, chill out trance, techno en happy house. De muziek is erg afwisselend en hangt sterk af van de DJ. Zeg discotheek Privilege op Ibiza en iedereen zegt DJ Tiësto. In deze club is DJ Tiësto in de zomermaanden iedere maandag te bewonderen. Hierdoor komen erg veel fans van DJ Tiësto naar Privilege. Ook veel andere grote artiesten weten hun weg naar de discotheek ieder jaar te vinden. In Ibiza vond het grootste feest van 2009, SuperMartXe, plaats in Privilege. Discotheek Privilege heeft aan iedere dag van de week een thema gekoppeld. Zo was in Ibiza 2009 iedere vrijdag in Privilege bestemd voor SuperMartXe.

Party in Privilege op Ibiza

Bezoekers en publiek discotheek Privilege

Het uitgaan publiek in discotheek Privilege hangt samen met de DJ die draait. De DJ’s in Privilege verschillen qua stijl van elkaar, hoewel ze ieder in hun genre tot de beste ter wereld behoren. Populair is discotheek Privilege zeker. De rijen voor de ingang van Privilege staan meestal tot ver buiten, waardoor het is aan te raden om vooraf kaarten te kopen. Vooral wanneer DJ Tiësto in Privilege op maandag draait gedurende zomermaanden worden veel clubbers teleurgesteld. Vooraf kaarten bestellen bij diverse voorverkooppunten op Ibiza voor een avond in discotheek Privilege met DJ Tiësto is dus het credo. Dit bespaart niet alleen geld , aangezien kaarten aan de deur duurder zijn, maar verzekert je ook van toegang tot de discotheek.


Bereikbaarheid en locatie discotheek Privilege Ibiza

Prijzen van kaarten voor een avond in Privilege Ibiza kunnen sterk variëren. Een avond uitgaan naar discotheek Privilege met DJ Tiësto kan de bezoeker snel 40 tot 50 euro kosten. Doorgaans zijn de toegangsprijzen met ongeveer 20 euro voor discotheek Privilege heel acceptabel in vergelijking met toegangsprijzen voor andere grote clubs en discotheken op Ibiza. Met het openbaar vervoer naar de discotheek Privilege kan vanaf drie plaatsen op Ibiza; San Antonio, Ibiza Stad en Playa den Bossa. Discotheek Privilege voorziet zelf ook nog in een speciale discobus die op vaste punten op Ibiza bezoekers ophaalt. Deze bus rijdt tot 6 uur ‘s ochtends. Met eigen vervoer naar de discotheek gaan wordt sterk afgeraden vanwege schaarse parkeermogelijkheden. Het adres van Privilege is San Antonio Road, Ibiza stad.


Video van openingsfeest Discotheek Privilege, Ibiza 2010