Discotheek Pacha Ibiza

Pacha is een exclusieve keten van tientallen clubs. Op Ibiza staat echter de grootste broer; Pacha Ibiza. Discotheek Pacha op Ibiza is gespecialiseerd in housefeesten. Pacha is echter één van de talrijke clubs op Ibiza. Pacha is gevestigd in Ibiza stad en behoort tot het uitgaanscentrum van Ibiza. Hier draaien de beste en meest bekende DJ’s van de hele wereld. Daarnaast heeft discotheek Pacha zeer elegante lounge en chillout ruimtes en is het de enige club van Ibiza die het gehele jaar open is. Van Pasen tot en met oktober kan de bezoeker in Pacha genieten van de beste trancemuziek en er kan worden gerelaxed. Club Pacha is buiten deze vakantie periode om ook in het weekend open voor publiek. De keten van pacha clubs heeft een herkenbaar logo dat u vaak op het eiland terug zult vinden. Mooie lipstift rode lippen die een kers kussen vormen het logo. Indien u van uitgaan houdt en Ibiza vertoeft, dan mag de Pacha zeker niet ontbreken!


DJ’s en feesten discotheek Pacha

Discotheek Pacha huurt voor grote feesten de grootste DJ’s ter wereld in. Uitgaan in Pacha op Ibiza wordt daardoor een heuse belevenis en ervaring. Een greep uit de DJ’s die in Pacha in 2009 hebben gedraaid: Sander Kleinenberg, Fedde Le Grand, Sebastian Gamboa, Sarah Main, Steve Angello, Angel Linde, Frankie Knuckles en David Morales. Ieder seizoen veranderd de samenstelling van de DJ’s in club, maar de DJ’s worden nog wel geselecteerd op basis van hun specialisme: house. Voor wie niet helemaal naar Ibiza wilt afreizen voor goede housemuziek naar de grootste vestiging van is er goed nieuws. De Pacha karavaan trekt ook door west Europa. In club BLM 09 in Bloemendaal worden geregeld grote house en trancefeesten georganiseerd. Zo was er in BLM 09 het feest ‘Pacha Ibiza’ waar bekende gezichten als Dirty South, Roog, Sarah Main en Goldfish hun muziek kunsten aan het publiek vertoonden. Het bekendste feest van pacha is 'Fuck me I am Famous', wat vaak wordt gecensureerd tot 'F**k me I am Famous'. Tijdens dit feest komen werelds beste DJ's samen om te draaien.

Groot feest in Pacha Ibiza

Bezoekers en publiek discotheek Pacha

Club pacha haar specialiteit is housemuziek, maar er zijn ook andere zalen met R&B, Hip Hop, Pachacha, een Funkyroom en een Salsaroom. Laat u zich dus niet afschrikken indien u niet van housemuziek in de grote zaal van Pacha Ibiza houdt. De bezoekers van Pacha zijn door de verschillende muziekstijlen erg divers en niet volgens een bepaald housestereotype. Zoals in elke grote club in Ibiza is het verstandig om met een goed gevulde portemonnee op stap te gaan of niet tot nauwelijks drank te consumeren. Drank in Pacha Ibiza is prijzig. Een mineraal water is extreem geprijsd met € 8, bier € 10 en sterke drank en mixdrank zijn minimaal € 12 tot € 15. Overigens is de Pacha wat prijzen betreft geen uitzondering en is een substantieel deel van het publiek bereid deze prijs voor drank te betalen.

Eric Morillo tijdens een spetterend feest in Pacha Ibiza

Locatie en bereikbaarheid discotheek Pacha Ibiza

Discotheek Pacha Ibiza ligt in de hoofdstad van Ibiza, Ibiza stad. Het adres van Pacha is Avgda 8 Agost. Club pach is niet moeilijk te vinden; ze ligt vrijwel aan het water in Ibiza stad. Indien u vanuit de E20 de E10 in oostwaarts gaat, dan komt u vanzelf uit op de Avgda 8 Agost waar. Kaartjes voor feesten in Pacha kunnen aan de deur gekocht worden, maar dan betaalt u wel het meeste. Voordeliger is om kaarten voor feesten in Pacha bij bekende voorkooppunten op het eiland te kopen.


Overnachten in het Pacha Hotel

Een verblijf in het El Hotel Pacha biedt naast de luxe enorme voordelen. Zo hebben gasten van het El Hotel Pacha gratis toegang tot de club wat een enorm voordelig is gezien de grote vraag naar kaartjes en de bijbehorende prijs, die kan oplopen tot €65 per kaartje. Ook ben je dan gelijk verzekerd van toegang tot de meest popualire feesten! Het hotel zelf is stijlvol ingericht en biedt de gasten allerlei faciliteiten om te ontspannen; van een cocktailbar tot een zwembad en schoonheidsbehandelingen.

Meer informatie of direct boeken: El Hotel Pacha

Video van Discotheek Pacha met Fedde Le Grand, Ibiza 2010