Discotheek Es Paradis Ibiza

Es Paradis is een discotheek, zoals haar neem al aangeeft, die als paradijs wordt ervaren. De eerlijk gebied te zeggen dat Es Paradis er alles aan heeft gedaan om aan dit ideaalbeeld te voldoen. Ook de speciale avonden zijn ongeëvenaard, door welke andere club dan ook op Ibiza. De inrichting van discotheek Es paradis doet Romeins aan. De bars in de club zijn van marmer, het glazen dak heeft de vorm van een piramide en wordt ondersteund door karakteristieke Romeinse zuilen. Alleen al op basis van de inrichting heeft Es Paradis veel clubbers een hart doen veroveren. Binnen is alles wit, wat de effecten van het licht ten goede komt. Discotheek Es Paradis dat al sinds 1975 bestaat, heeft de laatste 35 jaar een enorme staat van dienst opgebouwd. Es Paradis genoot tot 1990 de status van openluchtdiscotheek, maar sinds de wet bepaalde dat alle discotheken op Ibiza een dak moesten hebben is Es Paradis voorzien van het grote kenmerkende glazen dak. Het dak van de discotheek torent boven de omliggende omgeving uit en is vanaf de grote hotels die boven San Antoni uitkijken goed te zien.


DJ’s en feesten in discotheek Es Paradis

Es Paradis staat vooral bekend om één feest: ‘Fiesta Del Agua’. Dit feest betekent waterfeest en dat water centraal staat tijdens dit feest is wellicht nog een understatement. De gehele discotheek wordt verbouwd tot een waterpaleis. De grote zaal van Es Paradis fungeert als zwembad, maar dat is lang niet alles. Er worden voor deze avond zelfs fonteinen gebouwd en speciale waterkannonen ingeschakeld. Dit feest vraagt om bijna 100.000 liter water en badkleding is verplicht! De toegangsprijs voor deze avond in Es Paradis is ongeveer € 45. Es paradis staat niet bekend vanwege een vaste line-up van de grootste DJ's ter wereld, maar er vinden geregeld feesten plaats waarbij zeer beroemde DJ's het publiek vermaken.

Waterfeest in Es Paradis op Ibiza

Bezoeker en publiek in discotheek Es Paradis

Tussen discotheek Eden en Es Paradis vindt een gezonde rivaliteit plaats om bezoekers te trekken. Hoewel Es Paradis nog geen 2000 plaatsen te vergeven heeft is de club niet minder populair dan discotheek Eden, waar voor bijna 5000 gasten plaats is. Dit geeft Es Paradis iets exclusievers dan Eden. Wees voor het Fiesta Del Agua wel op tijd om kaarten te kopen bij de voorverkooppunten, aangezien anders de kans vrij groot is dat eenmaal aan de deur alle kaarten zijn uitverkocht. Door de ligging bij San Antoni, waar veel Engelsen komen, is het publiek ook overwegend Engels. In tegenstelling tot discotheek Eden heeft Es Paradis een flexibeler kledingvoorschrift.


Bereikbaarheid en locatie discotheek Es Paradis Ibiza

Es paradis is gelegen tegenover discotheek Eden, maar is van een afstand door het opvallende dak goed te vinden. Met de auto vanuit Ibiza stad richting San Antoni dient u na de laatste grote rond op de C-731 de eerste straat links in te slaan. Discotheek Es paradis schakelt echter ook speciale feestbussen in, die over heel Ibiza partygangers naar hun paradijs vervoeren. Er is parkeergelegenheid in San Antoni zelf, maar bij de discotheek is dit een stuk lastiger. Het adres van discotheek Es Paradis is Salvador Espriu 2, Sant Antoni de Portmany op Ibiza.


Video van Discotheek Es Paradis, Ibiza 2010