Discotheek El Divino Ibiza


Club El Divino Ibiza heeft een reputatie verworven voor haar vocal house nights. Club El Divino is gelegen aan de prachtige nieuwe haven in Ibiza Stad. Het tempelachtige El Divino wedijvert met Pacha als de ultieme feestbestemming in de haven. Club El Divino heeft een gebrandschilderd glas-in-lobby, restaurant en een luxueuze VIP-lounge. Uitgaan in discotheek El Divino is als feesten op een onbewoond eiland. Club El Divino is namelijk aan drie zijden omringd door water. Bovendien heeft El Divino daarmee de meest benijdenswaardige locatie van de verschillende club op Ibiza. De gebogen ramen van El Divino onthullen een panoramisch uitzicht over de verlichte stad buiten de haven. Club El Divino heeft daarnaast, als enige club op Ibiza, een zitterras. Bezoekers kunnen tijdens het uitgaan in El Divino in alle rust genieten van de unieke ervaring die club El Divino met zich meebrengt. El Divino stelt daarmee haar bezoekers tijdens het uitgaan in de gelegenheid om even bij te komen na het warme dansen binnen in de overdekte discotheek.


DJ’s en feesten discotheek El Divino

Discotheek El Divino heeft vooral DJ’s onder contract, die vocal house muziek produceren. Club El Divino blijkt elk jaar weer in staat een aantal goede en bekende DJ’s aan zich te binden. DJ’s draaien aan de andere kant ook graag in club El Divino, vanwege de spetterende feesten en de mooie locatie van de discotheek. De meest succesvolle feesten van de afgelopen jaren in El Divino zijn onder andere Hed Kandi, Defected en Miss Moneypenny’s geweest. Gerenommeerde DJ’s als Hed Kandi, Paul Stevens, DJ Sneak en Daft Punk, Fedde Le Grand, DJ Gregory & Gregory Salto, en DJ Sergio Serrano zijn exclusief naar Ibiza gekomen om te draaien in El Divino. Vaak bepaald een DJ het gezicht van een club op Ibiza. El Divino wil juist de nadruk leggen op de sfeer en locatie tijdens grote feesten.

Feest in El Divino in de haven van Ibiza

Publiek en bezoekers in discotheek El Divino

Discotheek El Divino trok van oudsher een volwassen, locaal publiek uit Ibiza stad. Dit publiek van club El Divino is iets meer ingetogen en ontspannen, dan de snelgroeiende groep jongeren die El Divino bezoekt. Het hedendaags publiek an El Divino is dan ook een gezellige mix van ‘locals’ en toeristen. Verwacht tegenwoordig een modieus en trendy publiek, dat zich bewust is van mode en merken. De prijzen van discotheek El Divino zijn verassend genoeg niet erg aangepast op dit publiek. De drankprijzen van club El Divino zijn voor Ibiza begrippen betaalbaar.


Bereikbaarheid van discotheek El Divino Ibiza

Doordat discotheek El Divino gelegen is in de haven van Ibiza stad is het niet moeilijk te vinden. Tel daarbij de schitterende vertrekken van El Divino en de ware lichtshow die van een afstand is te aanschouwen en u begrijpt waarom club El Divino niet te missen is. Het stijlvolle El Divino is gelegen aan de Puerte Ibiza Nueva. Vanaf de E20 hoeft u slechts richting Ibiza Ciudad aan te houden waarna u de weg C731 oprijdt. Club El Divino ligt bij het uitrijden van deze weg aan uw linkerhand. Dit is tevens de kant van de haven van Ibiza stad.


Video van Discotheek El Divino, Ibiza 2010