Discotheek Eden Ibiza

Discotheek Eden heeft zich razendsnel opgewerkt tot één van de 8 meest populaire clubs op Ibiza. Toen Eden in 2000 de deuren opende zocht zij direct de concurrentie op met de tegenover gelegen discotheek Es Paradis. Niet alleen opende zij een nieuwe discotheek op hun territorium, ook het logo met de appel werd van Es Paradis grotendeels overgenomen. Een nieuwe vete was geboren. Dit bevorderde echter wel de kwaliteit van muziek, de faciliteiten en speciale feesten van zowel discotheek Eden als Es Paradis. Eden is in 2008 zelfs grondig gerenoveerd en uitgebreid. De kracht van de geluidsinstallaties, de sterke verbetering van de lichtinstallaties en de uitbreiding en modernisering van de bars in de discotheek zorgen ervoor dat Eden voldoet aan de Ibiza-normen. Er kwamen zelfs twee nieuwe buitenterrassen bij en de grote zaal van Eden werd voorzien van een compleet nieuw design en van twee zalen werd 1 grote zaal gemaakt. Liefst 5000 bezoekers kunnen de club bevolken.


DJ’s en feesten Eden Ibiza

Op vrijdag vindt het meest populaire feest van de week ‘Wonderland’ in Eden plaats. DJ Pete Tong brengt het publiek op vrijdag met zijn muziek in vervoering. Naast de grote zaal zijn er nog 2 zalen, de White room en de Funky Room. Hier worden in andere muziekstijlen gespeeld. Er is ook een VIP-lounge in Eden voor belangrijke gasten op Ibiza en de twee buitenterrassen heb ieder ook een eigen karakter. De muziek wordt hier minder hard gedraaid dan in de binnenzalen, vanwege geluidshinder. In het zomerseizoen trekken verschillende internationale top DJ’s naar Ibiza en Eden. Discotheek Eden kent twee vaste huis DJ’s, die er lokaal wereldberoemd zijn. Op zondag wordt er Anthemic trance gedraaid door Judge Jules en dinsdag door Dave Pearce.

Gezellige club Eden op Ibiza

Bezoekers en publiek discotheek Eden

Discotheek Eden kent een dresscode. Ontblote bovenlichamen, sportschoenen en voetbalshirts zul je in Eden niet zien. Het publiek moet aan een elegante dresscode voldoen. Daarmee is discotheek Eden uniek op Ibiza. Eden ligt in San Antoni waardoor het veel Engelsen aantrekt, die in deze stad op Ibiza hun vakantie doorbrengen. De prijzen voor populaire feesten als Wonderland in Eden kunnen tot schrikbarende hoogte oplopen. Hiervoor moet een bezoeker € 55 betalen, terwijl een doorgaans feest tussen de € 20 en de € 45 kost.


Bereikbaarheid en locatie discotheek Eden Ibiza

Club Eden is moeilijk te bereiken met de auto, omdat de er weinig parkeerplaatsen aanwezig zijn. Discotheek Eden is gevestigd aan de rand van het centrum van San Antoni. Het is verstandig met de taxi te komen, of met de overvolle stadsbus van Ibiza. Vanaf Ibiza stad moet u met de auto de C-731 afrijden waarna u na de laatste en de grootste rotonde de eerste weg links moet aanhouden. Na ongeveer 80 meter bereikt u Eden. Eden heeft een prachtige locatie tegenover Es Paradis aan het strand. Het adres van discotheek Eden is C/ Salvador Espriu inSant Antoni de Portmany, Ibiza.


Video van Discotheek Space, Ibiza 2010