Hotels bij Discotheek Amnesia

Een overnachting vlakbij de beroemde clubs op Ibiza is enorm popualair. Gebruik onderstaand zoekformulier om te kijken welke hotels dichtbij Amnesia nog kamers beschikbaar hebben.


Hotels bij Discotheek Amnesia

Aankomstdatum

Vertrekdatum


Discotheek Amnesia Ibiza

Discotheek Amnesia is gehuisvest in een pand, dat werd gebouwd in de 18e eeuw. In de jaren 70 van de 20e eeuw werd het verkocht en speelde er bandjes en dansten er hippies tot de zon weer op kwam. Zij experimenteerden op Ibiza in de voorloper van Amnesia met LSD en de feesten raakten meer en meer bekend. In 1976 werd het oude pand overgenomen, opgeknapt en werd het pand omgetoverd tot discotheek. Sindsdien draagt de club de naam Amnesia. Amnesia is uitgegroeid tot één van de toonaangevende Discotheken op Ibiza. Naast Amnesia zijn Pacha Ibiza, El Divino, Privilige, Space Ibiza, Es Paradis en Eden Ibiza de bekendste clubs van Ibiza. Discotheek Amnesia is muzikaal gezien de invloedrijkste club van het partyeiland. Bovendien is Amnesia verantwoordelijk voor Britse uitbarsting van acid house. Daarmee heeft Amnesia niet alleen in Ibiza, maar wereldwijd voor een revolutie gezorgd!


DJ’s en feesten Amnesia Ibiza

Nog steeds is uitgaan in Amnesia Ibiza een begrip. Amnesia, gevuld met duizenden feestende mensen die genieten van werelds beste DJ’s, is een genot om naar te kijken. Midden in Amnesia deel uitmaken van deze menigte is nog sfeervoller en geeft een onbeschrijflijk gevoel. Voor Nederlanders is Amnesia onder meer bekend vanwege haar vaderlandse top DJ’s. Discotheek Amnesia staat op Ibiza vooral bekend om het techno feest Cocoon op maandag. Een ander groot sfeervol feest is Cream, waar euforische rushes verweven zijn met trance. Muziek in Amnesia Ibiza is zowel gemaakt om te voelen als te horen. Door de indrukwekkende geluidsinstallaties is Amnesia hier zeker in geslaagd. Het kan tijdens populaire avonden zo druk zijn, dat je handen naast je lichaam houden in de grote zaal geen optie is! Gedurende Ibiza 2009 waren Ferry Corsten, maar vooral Armin van Buuren de grootste publiek trekkers van Amnesia.

Feest Cream in Amnesia op Ibiza

Bezoekers en publiek Amnesia Ibiza

Discotheek Amnesia is redelijk in het centrum van Ibiza gelegen, maar neigt iets meer naar het westen richting San Antonio. San Antonio en omgeving worden bevolkt door veel Engelsen. Dit publiek is dan ook terug te vinden in Amnesia. Op avonden waar Nederlandse DJ’s als Ferry Corsten of Armin van Buuren draaien dan bevolken ook een groot aantal Nederlanders de dansvloer. Net als andere feesten op Ibiza in de grotere discotheken hanteert ook Ibiza hoge toegangsprijzen en prijzen voor drank. Kaarten voor Amnesia kosten tussen de 30 en 55 euro. Bezoekers betalen voor een biertje in Amnesia 10 euro en een flesje water 8 euro.


Locatie en bereikbaarheid Amnesia Ibiza

Club Amnesia kent haar locatie ten westen van het centrum van Ibiza. Vanaf de weg is al zichtbaar dat, het gerenoveerde Amnesia, een grote club is. Amnesia is te bereiken via de centrale doorgaande C-731, die Ibiza van west naar oost doorkruist. Amnesia Ibiza is gelegen tegenover het plaatsje San Rafael, wat zich aan de andere kant van de snelweg bevind. Parkeerplaatsen zijn rondom de club schaars, waardoor het verstandig is om vanuit Ibiza stad of San Antonio de bus naar Amnesia te nemen. Een duurder maar aan te raden alternatief is een taxi. De taxi zet u vrijwel voor de deur van de discotheek af. Het adres van discotheek Amnesia is San Rafael 07816, Ibiza.


Video van Discotheek Amnesia, Ibiza 2010